Αναστολή λειτουργίας όλων των νόμιμων αναγνωρισμένων φροντιστηρίων

Σημειώνει ότι τα μαθήματα που θα χαθούν αυτές τις μέρες και για όσο χρειαστεί, θα διευθετήσει το κάθε φροντιστήριο να καλυφθούν με βάση το δικό του πρόγραμμα εντός της σχολικής χρονιάς και νοείται ότι αν κάποιοι έχουν γραμματειακές και διοικητικές εργασίες θα μπορούν να τις πραγματοποιούν αυτές τις μέρες.

«Ελπίζουμε όλοι ο παράνομοι που διδάσκουν σπίτι τους ή σε άλλους μη εγκεκριμένους χώρους θα συμμορφωθούν με τις συστάσεις. Αυτό βέβαια άπτεται και της διακριτικής ευχέρειας των γονέων που παίρνουν τα παιδιά τους σε παράνομα φροντιστήρια να μην πάρουν τα παιδιά τους για μάθημα αυτές τις μέρες», προσθέτει.

Ο Σύνδεσμος αναφέρει ότι πρέπει να ανασταλούν οι όποιες διεθνείς εξετάσεις που προγραμματίζονται στο άμεσο μέλλον έτσι ώστε να γίνει ομαλά η προετοιμασία των μαθητών, αλλά και να μπορέσει να καλυφθεί το χαμένο έδαφος.

«Γι΄ αυτό τον λόγο αύριο θα έρθουμε σε επαφή με τους εξεταστικούς φορείς που οργανώνουν τέτοιου είδους εξετάσεις για να πιέσουμε όσο γίνεται προς αυτή την κατεύθυνση», καταλήγει.

Πηγή: ΚΥΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy