Έφοδοι της Αστυνομίας Λεμεσού σε νυχτερινά μαγαζιά για τα μέτρα κορωνοϊού

Αυστηρά φαίνεται να είναι τα μέτρα για τον κορωνοϊό, με την Αστυνομία στη Λεμεσό να έχει ήδη από σήμερα, Τετάρτη (11/03), βγει στους πολυσύχναστους δρόμους με νυχτερινά μαγαζιά της πόλης για ελέγχους.

Όπως πληροφορούμαστε, από το βράδυ της Τετάρτης (11/03), μέλη της ΟΠΕ Λεμεσού πραγματοποιούν εφόδους σε διάφορα νυχτερινά μαγαζιά της Λεμεσού, σε μία προσπάθεια να ερευνηθεί κατά πόσον τηρούνται τα νέα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό.

Συγκεκριμένα, στην γνωστή πλατεία Σαριπόλου στη Λεμεσό, ερευνήθηκαν δεκάδες μπαράκια για να διαπιστωθεί ο αριθμός ατόμων που φιλοξενούνται, ο οποίος να υπενθυμίσουμε δεν πρέπει να ξεπερνά τους 75.

Όσον αφορά τον περί Λοιμοκάθαρσης Νόμο (ΚΕΦ.260), στον οποίο και στηρίχθηκε το Υπουργικό Συμβούλιο μετά την απόφαση του για τις ποινές που θα δίνονται σε όποιον δεν ακολουθεί τα μέτρα προστασίας λόγω κορωνοϊου, είναι σαφής και αφορά ποινές που προνοούνται μέχρι και σε 6 μήνες φυλάκιση ή πρόστιμο που ανέρχεται στα 685 ευρώ ή και τα δύο μαζί.

omegalive.com.cy

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy