“Οι πλατφόρμες να βγουν από μόνες τους και να πουν ότι θα δείξουν σε ανοικτή ζώνη…”

Ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του ΠΑΣΠ, Σπύρος Νεοφυτίδης, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για τα όσα διαδραματίζονται με τον κορωνοϊό.

Αναλυτικά:

“Έχουμε μια τάση να κάνουμε σπασμωδικές κινήσεις. Είναι θετικό το ότι πρέπει να παίρνουν μέτρα. Έπρεπε αυτά τα μέτρα όμως, να είναι σχεδιασμένα εδώ και καιρό. Είχαμε το τραγελαφικό με την τοποθέτηση του ΚΟΑ και την ανακοίνωση της Κυβέρνησης. Όφειλαν να έχουν και τον ΚΟΑ στο Υπουργικό Συμβούλιο. Δείχνουν ότι δεν υπάρχει σοβαρότητα και είμαι κάθετος σε αυτό. Τη νύφη θα την πληρώσει το ποδόσφαιρο και το φίλαθλο κοινό. Έπρεπε να παρθούν κάποια μέτρα, όμως έπρεπε να ληφθεί υπόψη και η αποτελεσματικότητα αυτών των μέτρων. Οφείλουν άμεσα να πάρουν μέτρα για να κρατήσουν τον κόσμο στο σπίτι τους και να μην στριμωχτούν κάπου αλλού. Αν δεν γίνει αυτό θα είναι τεράστια σκάνδαλο. Οφείλει το κράτος να διασφαλίσει να γίνει αυτό. Και οι πλατφόρμες να βγουν από μόνες τους και να πουν ότι θα δείξουν σε ανοικτή ζώνη. Η Κυβέρνηση πήρε μέτρα για τη δημόσια υγεία. Θα πρέπει ΚΟΑ και ΚΟΠ να ενεργοποιήσουν κάποιους κανόνες. Είναι τραγική η κατάσταση στους χώρους υγιεινής. Υπάρχουν κάποια θέματα που πρέπει να δουν. Είμαστε σε ανοικτή γραμμή. Δεν πρέπει να υπάρχει πανικός. Δεν είμαστε στις χώρες σε ψηλό κίνδυνο”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy