“Δεν μπορούσα εγώ να πω ότι πάμε για κεκλεισμένων των θυρών”

Ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Αντρέας Μιχαηλίδης μιλώντας στο ραδιόφωνο του Super Sport FM (104.0) υπεραμύνθηκε των δηλώσεών του, τονίζοντας πως ήταν σε επικοινωνία με τον Υπουργό Υγείας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Εμείς συγκαλέσαμε μία έκτακτη σύσκεψη το μεσημέρι στον ΚΟΑ και είχαμε εκεί το τμήμα των αθλητικών χώρων, όλους τους υπευθύνους σε όλη την Κύπρο. Κάναμε μία μεγάλη σύσκεψη μαζί με τη γενική διευθύντρια και άλλα μέλη του Δ.Σ. του ΚΟΑ και κάναμε και δηλώσεις μετά το τέλος της σύσκεψης. Εμείς δεν καλέσαμε κανένα κανάλι, καλή τους ώρα ήρθαν για να την καλύψουν. Δεν κάναμε σκοπίμως δηλώσεις. Επειδή ήταν το θέμα σοβαρό και ήταν σε εξέλιξη η συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου δεν μπορούσαμε εμείς να προκαταλάβουμε τις όποιες αποφάσεις.

Από το βράδυ είχα επικοινωνία με τον Υπουργό Υγείας και με ενημέρωνε κατά τη διάρκεια του Υπουργικού Συμβουλίου. Είχα ενημέρωση και ήξερα πως πηγαίναμε προς αυτή την κατεύθυνση. Όμως δεν μπορούσα εγώ να πω ότι πάμε για κεκλεισμένων των θυρών. Πάρθηκε η απόφαση μετά από εισήγηση του Υπουργού Υγείας. Κάποιοι συνάδελφοι σας μίλησαν για έλλειψη συντονισμού. Καλή τους ώρα. Εγώ δεν ήθελα να προκαταλάβω την απόφαση του Υπουργικού. Εγώ αυτό που δήλωσα είναι ότι δεν κάναμε εμείς μια τέτοια εισήγηση για κεκλεισμένων των θυρών».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy