“Γαλαζοκίτρινη” πρόκριση στην παράταση(δηλώσεις,pics)

Σ΄ένα συναρπαστικό παιχνίδι που έφτασε μέχρι και την παράταση για να κρίνει την ομάδα που θα προκρινόταν στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Νέων(U19), η ΑΕΛ πήρε την πρόκριση επικρατώντας στην παράταση με 4-3 του ΑΠΟΕΛ.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ μόλις στο 3΄και τους γηπεδούχους να γυρίζουν το παιχνίδι στο ημίχρονο με τέρματα των Νικολεττίδη και Κυριάκου. Στην επανάληψη η ΑΕΛ ευτύχησε να πάρει σκορ ασφαλείας στο 76΄και πάλι με τον Κυριάκου, κάτι όμως που δεν κράτησε και το ΑΠΟΕΛ με δύο γκολ στο 79΄και στο 90 έστειλε τον αγώνα στην παράταση.

Στα αρχικά στάδια της παράτασης με τον Αντωνίου η ΑΕΛ πήρε το προβάδισμα το οποίο κράτησε μέχρι το τέλος του αγώνα για να πάρει μια πανάξια νίκη πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Δείτε αποκλειστικό φωτορεπορτάζ και δηλώσεις των πρωταγωνιστών(Στέλιου Λοίζου και Χριστόφορου Φραντζή) στην ιστοσελίδα μας: 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy