Τέσσερα νέα ύποπτα κρούσματα στο Γ.Ν Λεμεσού

Τέσσερα νέα ύποπτα περιστατικά για κορωνοϊό εξετάζονται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, ενώ δυο πρόσωπα έχουν λάβει εξιτήριο και ένα αναμένεται να λάβει εξιτήριο αργότερα σήμερα.

Σύμφωνα με τη διεύθυνση του δημόσιου νοσηλευτηρίου της πόλης, που από σήμερα έχει αναστείλει τη λειτουργία του για 48 ώρες, τρία νέα ύποπτα περιστατικά εξετάζονται από το πρωί ενώ γύρω στο μεσημέρι κατέφθασε με συμπτώματα γρίπης μια Ιταλίδα, η οποία ζήτησε να εξεταστεί.

Χθες βράδυ έλαβαν εξιτήριο, αφού δεν προέκυψε οτιδήποτε από τις εξετάσεις, ένας στρατιώτης της ΕΛΚΥΚ καθώς και μια Γαλλίδα, ενώ αναμένεται να λάβει εξιτήριο εντός της ημέρας και ένας καρδιοπαθής που είχε έρθει σε επαφή, στη Λευκωσία, με τον επαγγελματία υγείας που προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό.

Υπενθυμίζεται πως, λόγω των μέτρων που λήφθηκαν, όλα τα προγραμματισμένα ραντεβού εξωτερικών ασθενών, εισαγωγές και χειρουργεία όλων των ειδικοτήτων ακυρώνονται για 48 ώρες.

Όσον αφορά το επισκεπτήριο θα τηρείται αυστηρά το ωράριο επισκέψεων για όλους τους ασθενείς, δηλαδή από τις 1300-1400 και 1700-1900, όταν υπάρχει απόλυτη ανάγκη και αποκλειστικά από ένα και μόνο επισκέπτη.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy