Σε καραντίνα τρεις μηχανικοί Formula 1, σκέψεις για το GP

Ένας μηχανικός της Haas και δυο της McLaren βρίσκονται σε καραντίνα με ύποπτα συμπτώματα για κορονοϊό και γίνονται δεύτερες σκέψεις για τη διεξαγωγή του GP της Αυστραλίας, πρώτου (13-15/3) στο καλεντάρι της Formula 1.

Μπορεί να υπήρχε διαβεβαίωση ότι το πρώτο GP στο καλεντάρι της Formula 1, στην Αυστραλία, θα διεξαγόταν κανονικά αλλά νέα ερωτήματα εγείρονται δυο ημέρες πριν από την έναρξή του.

Ένας μηχανικός της Haas και δυο της McLaren βρίσκονται σε καραντίνα με ύποπτα συμπτώματα για κορονοϊό. Οι τρεις μηχανικοί ανέβασαν πυρετό υποβλήθηκαν σε εξετάσεις και τέθηκαν σε απομόνωση.

Η Αυστραλία μετρά τρεις θανάτους από τον κορονοϊό, ενώ τα επιβεβαιωμένα κρούσματα ανέρχονται σε 112. Οι διοργανωτές περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων, από τα οποία θα εξαρτηθεί η απόφαση για το Grand Prix.

Σε κάθε περίπτωση αυτή αναμένεται να ληφθεί άμεσα, καθώς ο χρόνος πιέζει. Υπενθυμίζεται ότι η οργανωτική επιτροπή του Grand Prix του Μπαχρέιν (20-22/3) – δεύτερου στο καλεντάρι της Formula 1 – ανακοίνωσε την Κυριακή (8/3) ότι θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών προς αποφυγή ενδεχόμενης μετάδοσης του κορονοϊού.

sport24.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy