Σε ανοικτή ζώνη το Λεμεσιανό ντέρμπι και αγώνες του δεύτερης εξάδας!

Η CYTA ανακοίνωσε ότι θα δείξει σε ανοιχτή ζώνη τους αγώνες της πλατφόρμας για τις επόμενες δύο αγωνιστικές.

Υπενθυμίζουμε ότι οι αγώνες που θα μεταδώσει η πλατφόρμα και θα αφορούν την πρώτη εξάδα είναι οι:

ΑΕΛ-Απόλλωνας

Αλλά και όλοι οι αγώνες της δεύτερης εξάδας που δεν είναι γηπεδούχος η Πάφος.

Αναλυτικά:

Η Cyta συνδράμει στη γενικότερη προσπάθεια αντιμετώπισης του Κορωνοϊού, τηρεί με προσήλωση τις οδηγίες των κρατικών Υπηρεσιών, λαμβάνει πρόσθετα μέτρα και προχωρά σε ενέργειες για το προσωπικό και τους πελάτες της.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας αυτής, του ευρύτερου κοινωνικού ρόλου και αποστολής της και λαμβάνοντας υπόψη τα μέτρα που ανακοίνωσε η ΚΟΠ για διεξαγωγή των δύο επόμενων αγωνιστικών του κυπριακού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου χωρίς την παρουσία φιλάθλων, έλαβε την ακόλουθη απόφαση:

Η συνδρομητική πλατφόρμα της Cyta, Cytavision, θα μεταδίδει σε ανοικτή τηλεοπτική ζώνη, στο Ραδιοφωνικό ίδρυμα Κύπρου, τους αγώνες των δύο επόμενων αγωνιστικών του πρωταθλήματος, των ομάδων που περιλαμβάνονται στη συμφωνία της με την ΚΟΠ. Με τον τρόπο αυτό, η Cytavision δίνει στους φίλους του κυπριακού ποδοσφαίρου την ελεύθερη δυνατότητα να απολαύσουν τους αγώνες δημοφιλών κυπριακών ομάδων από την άνεση και ασφάλεια του χώρου τους.

Η Cyta, στο μέτρο που της αναλογεί, συμβάλλει με όλες τις δυνάμεις της στην αντιμετώπιση της έκτακτης κατάστασης που βιώνει ο τόπος και οι πολίτες.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy