“Για καλή μου τύχη και δόξα τον Θεό δεν είναι σοβαρός ο τραυματισμός μου”

Κανονικά στις προπονήσεις του Απόλλωνα συμμετέχει ο Αττίλα Σάλαϊ όπως ανέφερε ο ίδιος σε δηλώσεις του σε μέσο της πατρίδας του.

Διαβάστε τι είπε μετά τον τραυματισμό του:

“Δεν θυμάμαι ακριβώς την κατάσταση με τον τραυματισμό μου, ήταν κοντά στο τέλος του παιχνιδιού. Δεν ήταν καθόλου επίτηδες ή με κακεντρέχεια, ήταν μια άτυχη στιγμή σε μια άτυχη κατάσταση.

Το δέρμα του ποδιού μου έφυγε, ωστόσο για καλή μου τύχη και δόξα τον Θεό δεν είναι σοβαρός ο τραυματισμός. Μετά το ματς, ο γιατρός με έραψε πέντε φορές και το πόδι μου επουλώνεται πολύ καλά. Προπονήθηκα κανονικά, είμαι αισιόδοξος ότι θα είμαι 100% έτοιμος απέναντι στην Ομόνοια. Τα παπούτσια μου έχουν λίγη ζημιά, ωστόσο ελπίζω ότι θα μπορώ να τα χρησιμοποιήσω στα επόμενα ματς”.

Για το ενδεχόμενο να κληθεί στην Εθνική είπε: “Φυσικά η σκέψη για την Εθνική Ουγγαρίας και την κλήση έρχεται στο μυαλό μου. Θέλω να γίνω ενεργό μέλος της ομάδας. Είμαι χαρούμενος που μπόρεσα να παίξω αρκετά παιχνίδια μέσα στον Φεβρουάριο. Νιώθω πολύ καλά, ελπίζω ότι θα μπορώ να παίξω στην Εθνική ομάδα για να κάνουμε νίκες στα προκριματικά”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy