Αξίζει 225 εκατ. ευρώ ο Μπαπέ, είναι ο πιο ακριβός παίκτης στον κόσμο

Ο Kιλιάν Μπαπέ παραμένει ο πιο ακριβός παίκτης στον κόσμο, χωρίς καμία αλλαγή στην αξία του, ίση με 225 εκατομμύρια, όπως αναφέρει η KPMG στην παρουσίαση της νέας σχετικής λίστα της.  

Οι Λιονέλ Μέσι και Νεϊμάρ, αν και «έχασαν» πέντε και 10 εκατομμύρια, αντίστοιχα, στην αξία που έχουν τους τελευταίους τρεις μήνες, διατήρησαν την θέση τους στο βάθρο, με 175 εκατομμύρια έκαστος.

Yπάρχουν μόνο τρεις παίκτες στο top 10, των οποίων η αξία έχει αυξηθεί σε αυτούς τους τρεις μήνες. Μεταξύ αυτών, είναι και ο Άγγλος διεθνής επιθετικός της Ντόρτμουντ, Τζέιντον Σάντσο (139 εκατομμύρια), ο οποίος έφτασε στην έβδομη θέση χάρη στην αύξηση της αξίας του πάνω από 23 εκατομμύρια ευρώ. Οι άλλοι δύο παίκτες που είδαν την αξία τους να αυξάνεται, είναι το δίδυμο των επιθετικών της Λίβερπουλ, Μοχάμεντ Σαλάχ, τέταρτος με αξία 155 εκατομμυρίων, αυξημένη κατά 5 σε σύγκριση με το Νοέμβριο και Σαντιό Μανέ, έκτος με αυξημένη αξία 11 εκατομμυρίων, φτάνοντας τα 141 εκατομμύρια.

Στην πέμπτη θέση αυτής της ειδικής κατάταξης, βρίσκεται ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, Ραχίμ Στέρλινγκ, η αξία του οποίου παρέμεινε αμετάβλητη στα 150 εκατομμύρια.

sdna.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy