Το ταξίδι στο Μιλάνο τον στέλνει σε… καραντίνα για 14 μέρες!

Σε αυτοπεριορισμό κατ’ οίκον θα πρέπει να τεθεί η αποστολή του Ολυμπιακού μετά από την επιστροφή της στην Ελλάδα από το Μιλάνο, σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπ. Υγείας και του ΕΟΔΥ.

Η EuroLeague δεν έκανε δεκτό το αίτημα του Ολυμπιακού για αλλαγή έδρας στο ματς με την Αρμάνι, οι Πειραιώτες είναι αναγκασμένοι να ταξιδέψουν στο Μιλάνο για την αναμέτρηση της Πέμπτης (12/3 στις 21:45), την ίδια ώρα όμως οι προεκτάσεις του ζητήματος είναι μεγάλες σύμφωνα με την ανακοίνωση της ελληνικής πρεσβείας στη Ρώμη και τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.

Με δεδομένο ότι η ιταλική κυβέρνηση χαρακτήρησε την ιταλική επικράτεια ως προστατευόμενη ζώνη για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορονοϊού, η αποστολή του Ολυμπιακού θα πρέπει κατά την επιστροφή της στην Ελλάδα να τεθεί σε αυτοπεριορισμό κατ’ οίκον για 14 ημέρες για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας. Αυτές είναι οι οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας και αυτές τις οδηγίες θα πρέπει να τις ακολουθήσουν και τα μέλη του Ολυμπιακού.

Για την ιστορία, οι Πειραιώτες θα πρέπει να αντιμετωπίσουν στις 20 Μαρτίου τη Ρεάλ Μαδρίτης στο άδειο από κόσμο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Ουδείς μπορεί να μαντέψει ή να προβλέψει τι θα φέρει η επόμενη μέρα…

sport24.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy