Σύσκεψη ΚΟΑ για τον κορωνοϊό

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή “Κάνε παιχνίδι” μίλησε ο πρόεδρος του ΚΟΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τον ερχομό του κορωνοϊού στην Κύπρο: “Έχουμε συγκαλέσει σήμερα μια έκτακτη σύσκεψη στις 1:00 το μεσημέρι στον οργανισμό. Θα έρθουν από όλη την Κύπρο οι υπεύθυνοι των αθλητικών χώρων για να παρθούν συγκεκριμένα μέτρα τα οποία θα ανακοινωθούν. Πρέπει να γίνει μια πιο επαγγελματική αντιμετώπιση αυτού το προβλήματος. Θα βγούμε έξω στον κόσμο και να πούμε τι έχουμε αποφασίσει. Κοντά στις 14:00 υπολογίζω να εκδώσουμε και σχετική ανακοίνωση”.

Αν υπήρξε επικοινωνία με το Υπουργείο Υγείας: “Έχουμε μιλήσει ναι. Υπάρχει μια πιθανότητα να είναι και κάποιος από το Υπουργείο στη σύσκεψη αλλιώς θα το κάνουμε πολύ σύντομα”.

Αν πρότεινε το Υπουργείο Υγείας να γίνουν οι αγώνες κεκλεισμένων των θυρών: “Δεν μας έχει λεχθεί αυτό το πράγμα. Αν παρθεί τέτοια απόφαση εμείς θα ενημερωθούμε αμέσως και θα πράξουμε τα δέοντα. Θα ακολουθήσουμε πιστά τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας ούτως ώστε να κάνουμε το δικό μας κομμάτι όσο αφορά τη δική μας ευθύνη”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy