Ο λόγος που οι φετινές μεταγραφές της Ρεάλ… απέτυχαν!

Πολλές ήταν οι μουρμούρες στην Μαδρίτη, μετά την ήττα της Ρεάλ από την Μπέτις. Δεν είναι λίγες οι φορές όπου έχει ασκηθεί έντονη κριτική στον Ζινεντίν Ζιντάν για τα αποτελέσματα που έχει πάρει με τους Μαδριλένους .

Οπως επίσης κριτική έχει ασκηθεί και σε μερικά πρωτοκλασάτα ονόματα παικτών που κατέφθασαν φέτος στην ομάδα.

Φερλάν Μεντί

Η διοίκηση έκανε τεράστια προσπάθεια προκειμένου το καλοκαίρι να τον φέρει στην ομάδα. Παρ’ όλο που ο Γάλλος δεν ήταν το πρώτο όνομα, κατάφερε να ωριμάσει ποδοσφαιρικά στην ομάδα και να θεωρηθεί ένας αξιόπιστος παίκτης του ρόστερ. Ομως, από τη στιγμή που ανέλαβε την Ρεάλ, ο Ζιντάν, ο νεαρός μπακ δεν διανύει και τις καλύτερες του μέρες στους Μαδριλένους. Κι αυτό διότι κάθε φορά που αγωνίζεται στο βασικό σχήμα, τα νούμερα του δεν είναι ικανοποιητικά.

Λούκα Γιόβιτς

Πραγματοποίησε μία εξαιρετική χρονιά πέρυσι, με τη φανέλα την Αιντραχτ Φρανκφούρτης. Φέτος κατέφθασε στη Μαδρίτη με υψηλές προσδοκίες τις οποίες δεν κατάφερε να ανταποδώσει. Ο Γάλλος τεχνικός δεν έχει εμπιστοσύνη στον Σέρβο επιθετικό φέτος, με αποτέλεσμα να δίνει περισσότερες ευκαιρίες στον Μαριάνο, παρά στον Γιόβιτς.

Ροντρίγκο Γκόες

Ο Ζινεντίν Ζιντάν, φαίνεται πως δεν έχει πεισθεί από την προσφορά του Ροντρίγκο στην ομάδα. Κατέφθασε το καλοκαίρι στον σύλλογο αλλά ακόμα δεν έχει καταφέρει να δείξει πως αξίζει μία θέση στο βασικό σχήμα. Παρά τα σκαμπανεβάσματα του Μπέιλ, ο προπονητής της Ρεάλ, κοιτάζει άλλες λύσεις για το δεξί άκρο της επίθεσης.

Έντερ Μιλιτάο

Εχει αγωνιστεί μόνο σε 13 παιχνίδια. Οι φίλοι των Μαδριλένων πιστεύουν πολύ στον Βραζιλιάνο στόπερ και είναι δυσαρεστημένοι με το γεγονός πως έχει αγωνιστεί μόνο σε 13 παιχνίδια φέτος.Ο 47χρονος τεχνικός της Ρεάλ, δεν έχει πεισθεί ακόμα πως ο Μιλιτάο μπορεί να προσφέρει στον σύλλογο, αφήνοντας τον πολλές φορές κι εκτός αποστολής από τα παιχνίδια.

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy