Φόβοι για ακύρωση και του Wimbledon!

310

Η αρχή φαίνεται ότι έγινε με το Indian Wells και έπεται μια δραματική συνέχεια στη φετινή τενιστική σεζόν που μαστίζεται από κοσμοϊστορικά γεγονότα!

Το Indian Wells λοιπόν ακυρώθηκε, ακόμα και αν υπάρχει ένα ακραίο σενάριο στο οποίο θα διεξαχθεί σε άλλη ημερομηνία (εξαιρετικά δύσκολο), σειρά παίρνει το Miami Masters που, με τα υπάρχοντα δεδομένα, φαντάζει απίθανο να διεξαχθεί ενώ και τα ευρωπαϊκά χωμάτινα Masters είναι υπ’ατμόν με την ισχυρή παρουσία του κορονοϊού στη Νότια Ευρώπη και ειδικά στην Ιταλία.

Η…βαλίτσα πάει όμως ακόμα παραπέρα καθώς και η Μεγάλη Βρετανία, που έχει το δικό της μεγάλο μερίδιο κρουσμάτων και δεκάδων θανάτων, ίσως δεν θα μπορέσει να φιλοξενήσει το πιο ιστορικό τουρνουά τένις στον κόσμο, το Wimbledon!

Είναι ακόμα κάτι πολύ πρόωρο μιας και απομένουν τέσσερις μήνες περίπου πριν από τη διοργάνωση, ωστόσο, είναι ένα σενάριο που έχει θέσει υπ’ατμόν τη διοργάνωση στο να βρει τρόπο να αποζημιώσει τα πολλά προπληρωμένα (και πολύ ακριβά φυσικά) εισιτήρια που έχουν διατεθεί!

Το υπουργείο αθλητισμού της Μεγάλης Βρετανίας κάνει ήδη συσκέψεις για το εν λόγω θέμα ώστε να είναι προετοιμασμένο για το χειρότερο δυνατό σενάριο αν και, ο στόχος φυσικά είναι, το τουρνουά να διεξαχθεί κανονικά.

Από tennis24.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy