Απίστευτος Μέσι: Ξεπληρώνει τα χρέη του Ροναλντίνιο και τον βγάζει από τη φυλακή

Απίστευτη κίνηση από τον Λιονέλ Μέσι που δεν άντεξε να βλέπει άλλο τον φίλο του να «καταστρέφεται» κι ετοιμάζεται να του ξεπληρώσει όλα τα χρέη και να τον βγάλει από τη φυλακή της Παραγουάης!

Σύμφωνα με την AS, ο ηγέτης της Μπαρτσελόνα και κάποτε… μαθητευόμενος μάγος δίπλα στον άλλοτε μάγο της μπάλας, «Ρόνι», αναλαμβάνει δράση για τον Βραζιλιάνο που βρίσκεται στη φυλακή.

Η ιστορία με το πλαστό διαβατήριο που παρουσίαζε τον Ροναλντίνιο με καταγωγή από την Παραγουάη έφτασε φυσικά και στ’ αυτιά του Λιονέλ Μέσι που αποφάσισε να βοηθήσει.

Όπως αναφέρει το ισπανικό Μέσο, ο Αργεντινός σούπερ σταρ ετοιμάζεται να βάλει τέλος στον «Γολγοθά» του καλού του φίλου και άλλοτε «μέντορά» του και να τον βγάλει από τη φυλακή.

Η «AS» τονίζει ότι ο αρχηγός των «μπλαουγκράνα» θα ξεπληρώσει τα χρέη του Βραζιλιάνου τόσο στην πατρίδα του όσο και στην Παραγουάη, προσέλαβε δικηγόρους και θα καταβάλει και το ποσό των 4 εκατομμυρίων για την απελευθέρωσή του…

Πηγή: Gazzeta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy