“Έχουν κλείσει όλα τα σχολεία και υπάρχει μεγάλος πανικός γενικότερα στη χώρα”

Ο Ανδρέας Καρώ μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για το πώς βιώνει τα τελευταία γεγονότα στην Ιταλία με την επιδημία του κορωνοϊού στην χώρα και για την σεζόν που πραγματοποιεί στην Σαλερνιτάνα.

«Ακόμη δεν έχουμε επίσημη κρούσματα εδώ στην πόλη που βρίσκομαι. Έχουν κλείσει όλα τα σχολεία και υπάρχει μεγάλος πανικός γενικότερα στην χώρα. Για παράδειγμα, σήμερα πήγα να αγοράσω κάποια πράγματα που χρειάζομαι και υπήρχαν ουρές στους δρόμους για να αγοράσουν ύλη πρώτης ανάγκης», ανέφερε αρχικά για το πώς βιώνει την κατάσταση.

Για το ότι σταματούν τα πρωταθλήματα στην χώρα: «Μετά από το γεγονός πως ακυρώθηκαν κάποια παιχνίδια στην Βόρια Ιταλία, απ’ ότι άκουσα, θα σταματήσει και το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας όπως και της Β’ κατηγορίας. Πάντως, στην Σαλερνιτάνα δεν έχουν αλλάξει πολλά, όπως σε άλλες ομάδες. Δεν μας έχουν αλλάξει την περιοχή που πραγματοποιούνται οι προπονήσεις ή κάτι άλλο. Έχουμε εντολές να μην βγούμε εκτός πόλης και γενικότερα να προσέχουμε όταν βγαίνουμε εκτός από το σπίτι μας. Εγώ δεν νιώθω πολύ περιορισμένος. Απλά, ο κόσμος προσέχει πολύ περισσότερο. Έχουν κλείσει τα σχολεία και κάποια μαγαζιά εδώ στην πόλη. Ο κόσμος δεν βγαίνει τόσο πολύ από το σπίτι του».

Για το αν θα προκαλέσει πρόβλημα η ένταξή του στην Εθνική το γεγονός ότι βρίσκεται σε μία χώρα που είναι στην κατηγορία 1 με κρούσματα κορωνοϊού και αν έχει ενημερωθεί από την ομοσπονδία: «Ακόμη δεν γνωρίζω κάτι. Πρέπει να μιλήσω με τα άτομα που είναι υπεύθυνα, στις μετακινήσεις, και γενικά σε αυτό τον τομέα και θα δούμε πως θα το χειριστούμε. Στην Ιταλία, το θέμα με τον ιό επιδεινώνεται μέρα με την μέρα».

Για την παρουσία του στην Σαλερνιτάνα και το πρώτο του γκολ: «Μέχρι στιγμής αγωνίζομαι σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια και είναι πολύ σημαντικό αυτό για μένα. Όταν παίζουμε με τριάδα στην άμυνα είμαι στα δεξιά, ενώ αν παίζουμε με 4άδα, αγωνίζομαι ως δεξί μπακ. Ελπίζω να συνεχίσω σε αυτό το ρυθμό».

Για το πρωτάθλημα στην Ιταλία και τις εμπειρίες του: «Είναι πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει κανένα εύκολο παιχνίδι. Ο πρώτος με τον τελευταίο να αγωνίζονται, είναι δύσκολο. Πρέπει να δίνουμε το 100% σε κάθε ματς. Νιώθω ότι με τον καιρό εξελίσσομαι και φυσικά σε αυτό συνεισφέρει και ο κ. Βεντούρα(προπονητής), που θεωρείται ένας από τους καλύτερους στην χώρα».

Για το αν θα επιστρέψει στη Λάτσιο το καλοκαίρι: «Δεν ξέρω ακόμη. Θα δούμε. Παρακολουθώ την ομάδα και πάει εξαιρετικά. Κάνουν πολύ καλή δουλειά όλοι όσοι αποτελούν την Λάτσιο φέτος».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy