Αυτό το γνωρίζατε για Ενσούε!

Αυτό που άπαντες γνωρίζουν για τον άσο του Απόλλωνα Εμίλιο Ενσούε είναι ότι είναι αρχηγός και εν ενεργεία διεθνής με την εθνική ομάδα της Ισημερινής Γουινέας όπου ντεμπούταρε στις 24 Μαρτίου 2013 στον εντός έδρας αγώνα κόντρα στο Πράσινο Ακρωτήρι.

Αυτό που λίγοι γνωρίζουν ωστόσο είναι ότι ο Ενσούε, αν και καταγωγή από την Ισημερινή Γουινέα, έχει όμως γεννηθεί στην Μαγιόρκα της Ισπανίας και έχει συμμετοχές σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Ισπανίας Κ-16, Κ-17, Κ-19, Κ-20 και Κ-21!

Το αποκορύφωμα της καριέρας του Εμίλιο Ενσούε με τις μικρές εθνικές ομάδες της Ισπανίας ήταν αρχικά η κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2007 στην Αυστρία με την Κ-19 κερδίζοντας στον τελικό την εθνική Ελλάδας του Νίκου Νιόπλια με 1-0 αγωνιζόμενος ως βασικός απέναντι σε Μήτρογλου, Νίνη, Δημούτσο, Σιόβα και άλλους.

Το 2011 επανέλαβε τον άθλο του κατακτώντας αυτή τη φορά το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 2011 στη Δανία με την εθνική ομάδα της Ισπανίας Κ-21, χωρίς όμως να έχει τόσο ουσιαστική συμμετοχή όπως στην προηγούμενη διοργάνωση, όταν με συμπαίκτες De Gea, Μata, Azpilicueta κέρδισε την Εθνική Ελβετίας των Sommer, Frei, Xhaka, Shaqiri με 2-0 στον τελικό!

ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy