Πηδάνε μάντρες για να προπονηθούν οι πρωταθλητές μας!

Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζουν οι Κύπριοι αθλητές που πραγματοποιούν την προετοιμασία τους για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 στο νησί μας.

Ο Αντώνης Γιαννουλάκης, προπονητής Κυπρίων αθλητών στον στίβο (Μίλαν Τράικοβιτς, Ελένης Αρτυματά, Ραμόνας Παπαϊωάννου και άλλων), αλλά και άλλων διεθνούς εμβέλειας όπως ο Ισπανός Ολυμπιονίκης Ορλάντο Ορτέγα κι ο Ελλαδίτης πρωταθλητής Κώστας Δουβαλίδης, προχώρησε σε ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Στην ανάρτησή του είναι κατηγορηματικός τονίζοντας πως οι αθλητές μας, δεν έχουν γήπεδα για να προπονηθούν (!) λίγους μήνες πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων.

Μάλιστα, αποκαλύπτει πως το Σάββατο (7/3), ο πρωταθλητής Ευρώπης αλλά και πρωταγωνιστής σε άλλα αθλητικά γεγονότα στίβου (εμπόδια), Τράικοβιτς, πήδηξε από τη μάντρα του γηπέδου Κύκκου για να εισέλθει στο γήπεδο και να προπονηθεί. Το γεγονός αυτό κατήγγειλε κι ο ίδιος ο πρωταθλητής Ευρώπης μέσω στου λογαριασμού στο Twitter.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γιαννουλάκη: «Σε ολυμπιακή χρόνια και δεν έχουμε στάδιο να κάνουμε προπόνηση , πάμε για προπόνηση και αντί να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό που κάνουμε παρακαλάμε να μας αφήσουν να γυμναστούμε. Το Σάββατο πηδάγαμε μάντρες για να μπούμε να κάνουμε προπόνηση με κίνδυνο και να τραυματιστούμε! Από λόγια χορτάσαμε. Καταντήσαμε να είμαστε φιλοξενούμενοι στην ίδια μας την πατρίδα! Και κανείς δεν νοιάζεται».

«Nα αναφέρω ότι σε ολυμπιακό έτος, στη χώρα μου τα Σάββατα πρέπει να πηδήσω πάνω από το φράχτη για να μπορώ να προπονηθώ», τονίζει ο Τράικοβιτς.

Πηγή: goal.philenews.com

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy