Νίκη… για να παραμείνει στο “κόλπο”!

Μετά τη νίκη της Ομόνοιας χθες(7/3) κόντρα στην ΑΕΛ, ο Απόλλωνας στο σημερινό ντέρμπι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ θέλει μόνο τη νίκη για να ελπίζει ότι μπορεί μετά τα τελευταία αποτελέσματα να βρίσκεται σε τροχιά τίτλου. Οι “γαλάζιοι” γνωρίζουν πολύ καλά ότι με απώλειες βαθμών η κορυφή απομακρύνεται και το έργο γίνεται ακόμα πιο δύσκολο.

Πάση θυσία νίκη λοιπόν σήμερα για τον Απόλλωνα για να είναι στο κόλπο. Ο προπονητής της ομάδας προετοίμασε την ομάδα όσο το δυνατό καλύτερα, έχοντας δεδομένες τις απουσίες των τραυματιών Γκάκπε, Μολ, Χάμπου και του τιμωρημένου Γιαννιώτα ενώ ο Πέδρο αναλόγως της χθεσινής προπόνησης και το πόσο έτοιμος θα είναι θα βρίσκεται στην αποστολή.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Δημητρίου και στο κέντρο της άμυνας θα είναι ο Γιούστε με ένα εκ των Σελίμοβιτς ή Σαλάι. Δεξιά θα βρίσκεται ο Ενσούε και αριστερά ο Βασιλείου, με πιθανότητες να δούμε και τον Αγκίρε. Στο χώρο του κέντρου οι Σακέττι και Ντένιτς θα πλαισιώνονται από τον Ματέι, εκτός αν ο Περέιρα πάρει τη θέση ενός εκ των τριών. Παπουλής και Πίττας ή Σαρδινέρο θα είναι στην επιθετική γραμμή με τον Μπένσοπ ως “αιχμή του δόρατος”.

Η κρισιμότητα του αγώνα είναι τεράστια και αυτό κατανοούν άπαντες στο στρατόπεδο των “γαλάζιων” που θέλουν επίσης να δείξουν στον σημερινό τους αντίπαλο ότι μπορούν να τον κερδίσουν. Τα πλεονεκτήματα μιας νίκης είναι ότι παραμένει στο κόλπο του πρωταθλήματος και αφήνει πίσω τον ΑΠΟΕΛ, αλλά και η ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy