Ότι έδωσε πήρε

Χωρίς τη μεγάλη ευκαιρία κύλησε το πρώτο εικοσάλεπτο του αγώνα, με τους φιλοξενούμενους να είναι πιο επικίνδυνοι όταν έβγαιναν στην επίθεση κυρίως από τα δεξιά με τον γρήγορο Ακιντόλα. Στο 7΄και στο 17΄είχαν κάποιες προϋποθέσεις που όμως δεν καρποφόρησαν. Η πίεση της Ομόνοιας καρποφόρησε στο 24΄, όταν από δεξιά και πάλι βγήκε η γρήγορη επιθετική ενέργεια και η ασσίστ στον νεαρό Κακουλή που έκανε το 0-1! Στο 28΄νέα επιθετική ενέργεια των φιλοξενουμένων από αριστερά ο Αβραάμ κατάφερε να προλάβει τον επιθετικό και να διώξει σε κόρνερ.

Στο 41΄μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΛ με τον Μαίντεβατς να πιάνει ένα εξαιρετικό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, ο τερματοφύλακας της Ομόνοιας με τη βοήθεια του δοκαριού έσωσε τους φιλοξενούμενους από την ισοφάριση. Νέα ευκαιρία για την ΑΕΛ με τον Μαέ στο 43΄, όταν μετά από σύγχυση στην περιοχή των φιλοξενούμενων έπιασε το σουτ που πέρασε μόλις έξω από το κάθετο δοκάρι. Η Ομόνοια προσπάθησε να απαντήσει με ένα σουτ έξω από την περιοχή όμως ήταν άστοχο.

Μετά και το ένα λεπτό της καθυστέρησης ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη του ημιχρόνου με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με 0-1. Η ΑΕΛ είχε παθητικό ρόλο αλλά κρατούσε καλά τους επιθετικούς του αντιπάλου της, όμως μια λάθος εκτίμηση της στοίχισε. Προσπάθησε να απαντήσει με δύο μεγάλες ευκαιρίες στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου όμως δεν ήρθε η ισοφάριση.

Στο 7΄της επανάληψης η Ομόνοια πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Βίκτορ Γκόμες μετά από ξαφνική αντεπίθεση και διώξιμο στην περιοχή της ΑΕΛ η μπάλα έφτασε στον σκόρερ που με ωραίο σουτ σκόραρε. Στο 56΄διπλή αλλαγή για την ΑΕΛ με τους Γκαζαριάν και Αντάμοβιτς να παίρνουν στο γήπεδο στις θέσεις των Αβραάμ και Νταβόρ. Μια κεφαλιά του Ράσο στο 57΄μετά από κόρνερ της ΑΕΛ πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Στο 64΄ο Ντούσαν Κέρκεζ έκανε την τρίτη αλλαγή για την ΑΕΛ με τον Τόρες να παίρνει τη θέση του Αντωνίου. Στο 67΄η Ομόνοια έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Βοζίνια να σώζει και στη συνέχεια η μπάλα να κτυπά στο οριζόντιο και να φεύγει σε κόρνερ. Η ΑΕΛ είχε παθητικό ρόλο και παρά τις αλλαγές που έανε δεν μπορούσε να απειλήσει τον αντίπαλο της. Μετά από ώρα η ΑΕΛ στο 74΄απείλησε με ένα δυνατό σουτ του Αγκάνοβιτς που απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Ομόνοιας.

Ο χρόνος κυλούσε με τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ να μην μπορούν να αντιδράσουν, ενώ η Ομόνοια έλεγχε με ευκολία το υπέρ της αποτέλεσμα. Κάποιες εξάρσεις των “γαλαζοκιτρίνων” όπως ένα σουτ στο 84΄πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Στο 85΄η Ομόνοια κέρδισε πέναλτι αφού ο Βοζίνια υπέπεσε σε ανατροπή με τον Νταρμπισάιαρ να χρίζεται σκόρερ και να κάνει το 3-0. Στο 89΄ο Βοζίνια αποσόβησε το τέταρτο γκολ για την ομάδα του με εκπληκτική επέμβαση. Ο αγώνας μετά και τα τρία λεπτά των καθυστερήσεων ολοκληρώθηκε με την ΑΕΛ να χάνει στην πρεμιέρα των πλέι-οφ.

Δεν ήταν συνεπής η ΑΕΛ στο πρώτο παιχνίδι των πλέι-οφ κόντρα στην Ομόνοια, υστέρησε στον αγωνιστικό χώρο καθώς δεν φάνηκε ικανή να απειλήσει τον αντίπαλο της σε κανένα σημείο του αγώνα και φυσιολογικά δέχθηκε την ήττα με 3-0!

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy