“Όταν πήγα στον Απόλλωνα δεν σκέφτηκα καν ότι θα έμενα εκεί τόσο πολύ”

Ο Λούκας Σόσιν παραχώρησε συνέντευξη σε ιστοσελίδα στην Πολωνία και αναφέρθηκε και στην θητεία του στο νησί μας με την φανέλα του Απόλλωνα και της Ανόρθωσης.

Διαβάστε τις δήλωσε:

“Με εκτιμούν εκεί ακόμη και σήμερα. Τα παιχνίδια απέναντι στον Ολυμπιακό είχαν ένα διαφορετικό χρώμα. Επιτέλους εκπλήρωνα το μεγάλο μου όνειρο. Είχα δύο, να παίξω στην Εθνική ομάδα και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Τα έκανα και τα δύο και νιώθω γεμάτος. Δεν υπάρχει λόγος να σκέφτομαι αν μπορούσα να πετύχω περισσότερα. Όταν πήγα στην Κύπρο άκουσα κριτική για την απόφαση μου, δεν με ένοιαζε καθόλου όμως”.

“Στην Κύπρο έπαιξα με παίκτες όπως ο Σάβιο, ο Πάολο Κόστα, παιδιά που έπαιξαν σε ομάδες όπως η Ρεάλ Μαδρίτης και η Ίντερ και σε αυτούς που κριτικάρουν το Κυπριακό πρωτάθλημα θα σας υπενθυμίσω μερικά ονόματα παικτών που έπαιξαν εδώ: Bukalski, Żurawski, Kosowski, Żewłakow, Sikora, Zając, Sobczak, Majak, Rasiak, Michalski, Kowalczyk, θα μπορούσα να αναφέρω και τον εαυτό μου, αλλά εδώ έπαιξαν μερικές από τις πιο μεγάλες φιγούρες της Πολωνίας. Στην Κύπρο είχαν επιτυχίες στην Ευρώπη οπότε πιθανότατα κανείς δεν πρέπει να βλέπει με υποτιμητικό τρόπο την Κύπρο. Όταν πήγα στον Απόλλωνα δεν σκέφτηκα καν ότι θα έμενα εκεί τόσο πολύ”.

“Στην Κύπρο ο καθένας ταυτίζεται με μια ομάδα ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλου ή πεποιθήσεων. Με εκτιμούσαν οι οπαδοί των ομάδων μου αλλά και άλλων ομάδων”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy