“Είναι ένα χαστούκι, να μας ξυπνήσει για να τελειώσουμε τη σεζόν καλά και στο κύπελλο”

Aπογοητευμένος ήταν ο Ντούσαν Κέρκεζ μετά την άσχημη εμφάνιση και την ήττα της ομάδας του με 3-0 από την Ομόνοια.

 

“Συγχαρητήρια στον Μπεργκ και την ομάδα. Το αποτέλεσμα τα λέει όλα. Όσα είχα να πω τα είπα στους παίκτες μου. Είμαστε μαζί σε όλα όσα κάναμε με προσπάθεια, πάθος. Με θυμώνει είναι όταν ένας παίκτης δεν ακολουθεί την τακτική μου. Όταν παίζεις με τόσο καλή ομάδα όπως η Ομόνοια, πρέπει να είσαι 100% συγκεντρωμένος στο παιχνίδι. Είναι δική μου ευθύνη που δεν παίξαμε καλά. Είναι ένα μεγάλο και δυνατό χαστούκι για τους παίκτες. Να ξυπνήσουν και να μη νομίζουν πως καταφέραμε κάτι γιατί δεν καταφέραμε. Με στενοχωρεί να βλέπω 5000 οπαδούς της Ομόνοιας στο Τσίρειο και 1000 της ΑΕΛ. Έχω παίξει στο γήπεδο αυτό και ξέρω πως είναι να είναι γεμάτο ΑΕΛίστες. Μαθαίνουμε, είναι ένα χαστούκι να μας ξυπνήσει για να τελειώσουμε τη σεζόν καλά και στο κύπελλο. Να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε να στηρίξει την ομάδα. Καλή τύχη στην Ομόνοια”.

Για τους παίκτες που δεν τον άκουγαν: “Ότι είχα να πω το είπα. Είχα πει κάποια πράγματα μετά τη Νέα Σαλαμίνα. Είναι δική μου ευθύνη αν δεν ακολουθούσαν τις οδηγίες”.

Για το αν αλλάζει ο στόχος: “Δεν μπορούμε να αλλάξουμε με ένα αποτέλεσμα. Θα χαθούν βαθμοί και θα υπάρχουν πολλά αποτελέσματα έκπληξη”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy