“Ναι στόχος είναι η έξοδος στην Ευρώπη”

Στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΛ έγινε η καθιερωμένη δημοσιογραφική διάσκεψη του Ντούσαν Κέρκεζ, ενόψει του ντέρμπι με την Ομόνοια. Στη σημερινή(6/3) διάσκεψη έγινε και η παρουσίαση της χορηγού των “γαλαζοκιτρίνων”, της εταιρείας FONBET. 

Από πλευράς ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ το παρόν του έδωσε ο Βοζίνια.

Η διάσκεψη ξεκίνησε με την παρουσίαση της συνεργασίας με τη Fonbet. Στο πάνελ βρέθηκε ο Marketing Manager της Fonbet Τόμο Σαλαεχιάν. Ο Διευθυντής της ΑΕΛ Δημήτρης Γιαννέλης εξέφρασε την ικανοποίηση της ομάδας για την συνεργασία με την Fonbet και εξέφρασε την αισιοδοξία ότι θα συνεχίσουν μαζί για πολλά χρόνια.

Ντούσαν Κέρκεζ:

“Ευχαριστώ και εγώ τη Fοnbet για τη βοήθεια. Τώρα θα συγκεντρωθούμε για τα δέκα παιχνίδια των πλέι- οφ. Ο πρώτος μας στόχος που ήταν η είσοδος στο πρώτο γκρουπ επετεύχθη. Ακόμα και αν είμαστε στην 6η θέση, δεν θέλουμε να μείνουμε εκεί. Δεν μπορεί να γίνει πρόβλεψη, θα προσπαθούμε να παίρνουμε βαθμούς σε κάθε παιχνίδι.

Παίζουμε με την Ομόνοια που είναι στην πρώτη θέση. Κάνει φανταστικό πρωτάθλημα και παίζει καλό ποδόσφαιρο. Έχουν τον σεβασμό μας, αλλά όταν ξεκινήσει το παιχνίδι είναι 50-50 και θέλουμε να κερδίσουμε. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι αλλά πρέπει να τα δώσουμε όλα για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας. Τον χρειαζόμαστε, ξέρουμε ότι η Ομόνοια θα έχει αρκετό κόσμο στις κερκίδες.

Για τα αγωνιστικά δεδομένα, Γκοντάλ και Γκαστανάγια είναι τραυματίες, ο Αβραάμ επιστρέφει και όλοι οι υπόλοιποι είναι διαθέσιμοι”.

Για το αν είναι στόχος η έξοδος στην Ευρώπη: “Ναι στόχος είναι η έξοδος στην Ευρώπη”.

Για τη χθεσινή εκδήλωση: “Ήταν ένα επιτυχημένο event, γιατί το να έρθουν τα παιδιά από τις ακαδημίες εδώ, ήταν σημαντικό και φυσικά κάτι τέτοιο θα επαναληφθεί, γιατί υπάρχουν πολλά παιδιά που δεν ήρθαν ακόμη και δεν γινόταν να έρθουν όλα χθες”.

Για τα τελευταία μεταγραφικά σενάρια: “Είναι καλοί παίκτες, αλλά αυτή την στιγμή έχουμε καλύτερους παίκτες στην ομάδα από αυτούς τους τρεις που γράφτηκαν στα ΜΜΕ. Το καλοκαίρι πρέπει να φέρουμε καλύτερους παίκτες από αυτούς που έχουμε. Δεν έχει γίνει καμία συζήτηση, ούτε από εμένα, ούτε από τον Θεόδωρο, ούτε από τον πρόεδρο. Είναι φυσιολογικό αυτό στο ποδόσφαιρο και δεν έχω πρόβλημα. Αλλά αν κάποιος θεωρεί ότι θα δημιουργήσει πρόβλημα μεταξύ εμένα και του προέδρου κάνει λάθος. Η απόδειξη είναι ότι είμαι ο μοναδικός προπονητής που έμεινε δύο χρόνια στην ομάδα”.

Για το αν υπήρξε συνάντηση με τον Ανδρέα Σοφοκλέους για το συμβόλαιο του: “Όχι, γιατί είναι στο εξωτερικό. Δεν είμαι ο μόνος προπονητής που λήγει το συμβόλαιο του το καλοκαίρι, αλλά εντάξει το δέχομαι πως θα είναι θέμα συζήτησης. Ότι πάντως και να γίνει, εγώ θα συνεχίσω να έρχομαι εδώ και να έχω φίλους στην ΑΕΛ, αυτή η είναι η ζωή”.

Βοζίνια:

“Είναι δύσκολο το παιχνίδι με την Ομόνοια, γιατί στην εξάδα βρίσκονται οι έξι καλύτερες ομάδες της Κύπρου. Προετοιμαζόμαστε όμως για να κερδίσουμε τα παιχνίδια. Ξέρουμε πως δεν θα είναι εύκολο, αλλά θα κάνουμε τα πάντα για τους βαθμούς. Στην έδρα μας, θέλουμε και τον κόσμο στο πλευρό μας.

Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και όπως είπε και ο προπονητής μας, θα βλέπουμε παιχνίδι προς παιχνίδι.

Ξέρουμε πως είμαστε λίγο μακριά από τις θέσεις της Ευρώπης, αλλά όλες οι ομάδες είναι κοντά και κάθε εβδομάδα θα είναι δύσκολα τα παιχνίδια για όλους και θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε περισσότερους βαθμούς και να ανέβουμε στη βαθμολογία”.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy