Επανέναρξη με την 7η στην Ανώτατη και την 6η στην Επίλεκτη

Συνεχίζονται αυτό το Σάββατο(7/3) τα Παγκύπρια προαιρετικά πρωταθλήματα τόσο στην Ανώτατη όσο και στην Επίλεκτη κατηγορία. Στην Ανώτατη κατηγορία θα έχουμε την 7η αγωνιστική, ενώ για την Επίλεκτη την 6η αγωνιστική.

Αναλυτικά:

 

Ανώτατη κατηγορία:

ΑΕΛ: Αγωνίζεται κόντρα στην Ομόνοια. Οι ομάδες U14 και U15 θα αγωνιστούν εντός έδρας και οι ομάδες U16 και U17 θα γίνουν εκτός έδρας.(Οι εντός έδρας αγώνες θα γίνουν στο Κοινοτικό στάδιο Κολοσσιού).

Απόλλων: Αγωνίζεται κόντρα στην Ανόρθωση. Οι ομάδες U14 και U15 αγωνίζονται εντός έδρας και οι ομάδες U16 και U17 αγωνίζονται εκτός έδρας(Οι εντός έδρας αγώνες θα γίνουν στο Καλογεροπούλειο στάδιο.

Επίλεκτη κατηγορία:

Άρης: Αγωνίζεται κόντρα στον Οθέλλο. Οι ομάδες των U14 και U15 θα αγωνιστούν εντός έδρας και οι ομάδες U16 και U17 θα αγωνιστούν εκτός έδρας(Οι εντός έδρας αγώνες θα γίνουν στο γήπεδο “Κωστάκης Χριστοφόρου”.

Καρμιώτισσα: Αγωνίζεται κόντρα στην ΠΑΕΕΚ. Οι ομάδες των U14 και U15 θα αγωνιστούν εντός έδρας και οι ομάδες U16 και U17 θα αγωνιστούν εκτός έδρας(Οι εντός έδρας αγώνες θα γίνουν στο Κοινοτικό στάδιο Πολεμιδιών)

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy