“Είναι η πρώτη φορά που θα συναντηθούμε…”

Ο προπονητής της ομάδας του Άρη, Λιάσος Λουκά, μίλησε στο Ραδιόφωνο του Super Sport FM 104.0 για τον σημερινό(6/3) σημαντικό αγώνα κόντρα στον Άρη και το φετινό πρωτάθλημα. 

Αναλυτικά:

«Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι μεταξύ δύο πολύ καλών ομάδων που έχουν τους ίδιους στόχους. Το αναμένουμε συναρπαστικό και ανταγωνιστικό για τον κόσμο που θα το παρακολουθήσει. Είναι η πρώτη φορά που θα συναντηθούμε στο φετινό μαραθώνιο. Έχουν και οι δύο ομάδες τα πλεονεκτήματά τους και τα μειονεκτήματά τους. Για μένα οι πιθανότητες είναι στο 50-50», ανέφερε αρχικά για το απογευματινό παιχνίδι.

Για το ότι ο Ερμής προέρχεται από την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα: «Έχασε την προηγούμενη αγωνιστική για πρώτη φορά, όμως δεν μπορείς να προβλέψεις τι θα συμβεί τέτοια παιχνίδια. Πρόκειται για μία πολύ καλά στημένη ομάδα από τον Νίκο Παναγιώτου. Είναι στην 1η θέση από την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Εμείς αντιμετωπίζουμε αυτό το παιχνίδι με κάθε σοβαρότητα και έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Δεν αντιμετωπίζουμε οποιαδήποτε αγωνιστικά προβλήματα. Είναι η πρώτη φορά φέτος που πάμε κομπλέ σε ένα παιχνίδι. Είμαστε μία καινούργια ομάδα, έχοντας πολύ χαμηλό μέσο όρο ηλικίας που είναι 21 ετών».

Για την ανταγωνιστικότητα στο πρωτάθλημα: «Υπάρχουν τέσσερις ομάδες στον όμιλο που κυνηγούν τις δύο θέσεις για την άνοδο και αυτό είναι πολύ καλό. Και στο γκρουπ της διαβάθμισης, υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον για το ποιες ομάδες θα πέσουν κατηγορία. Και στα πάνω στρώματα, και στα κάτω, δεν μπορείς να ξέρεις τι θα συμβεί, είναι πολύ δύσκολα παιχνίδια».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy