Υπενθύμιση του Απόλλωνα για τα εισιτήρια

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ενημερώνει ότι για τον επικείμενο αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή (08/03, 18:00) στο Τσίρειο Στάδιο, οι είσοδοι και τα ταμεία θα ανοίξουν η ώρα 16:30.

Η προπώληση εισιτηρίων συνεχίζεται κανονικά από το Apollon Official Store, το οποίο βρίσκεται στην οδό Γλάδστωνος 69 (τηλ. 2535 1954).

Ώρες και μέρες λειτουργίας του Apollon Official Store:

Σάββατο 07/03: 09:00 – 14:30

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί ως εξής:

Κανονικό: 12 ευρώ

Μαθητικό: 8 ευρώ

Παιδιά κάτω των 14 ετών θα εισέρχονται δωρεάν ΑΛΛΑ θα πρέπει να παραλάβουν ΠΑΙΔΙΚΟ εισιτήριο από το Apollon Official Store ή από τα εκδοτήρια στο Τσίρειο Στάδιο την ημέρα του αγώνα (υποχρεωτική συνοδεία από ενήλικα).

Οι φίλοι της ομάδας μας μπορούν να εξασφαλίσουν το εισιτήριο τους και μέσω της υπηρεσίας ONLINE TICKETS (ΕΔΩ).

Λόγω της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας η οποία συμπίπτει με την ημέρα του αγώνα, όλες οι γυναίκες δικαιούνται δωρεάν εισιτήριο το οποίο μπορούν να παραλάβουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από το Apollon Official Store μέχρι το Σάββατο (7/3). Τονίζεται ότι δεν θα μπορούν να παραλάβουν δωρεάν εισιτήριο από τα ταμεία του γηπέδου.

Σημαντικές Διευκρινίσεις:

Για την έκδοση εισιτήριου απαιτείται κάρτα φιλάθλου, καθώς από τις 25/8/2018 τέθηκε σε εφαρμογή η σχετική νομοθεσία και το σύστημα έκδοσης εισιτήριων δεν θα επιτρέπει την έκδοση εισιτήριου χωρίς την κάρτα φιλάθλου.

Ενημερώνουμε τους φίλους της ομάδας μας οι οποίοι επιθυμούν να εκδώσουν κάρτα φιλάθλου, πως θα μπορούν να το πράξουν αύριο Σάββατο (07/03) στο Τσίρειο Στάδιο πριν τον αγώνα ΑΕΛ – Ομόνοια από τις 15:00 μέχρι τις 18:00, και την Κυριακή πριν τον αγώνα της ομάδας μας τις ίδιες ώρες.

Υπενθυμίζεται ότι όλα τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 ισχύουν κανονικά και στους εντός έδρας αγώνες της Β’ φάσης του πρωταθλήματος.

 

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy