“Εκτός είναι ο Γκακπέ, ο Μολ, ο Γιαννιώτας, πολύ πιθανόν και ο Χάμπος”(ηχητικό)

Για το ντέρμπι που ακολουθεί κόντρα στον ΑΠΟΕΛ και τη συνέχεια του πρωταθλήματος γενικότερα μίλησε στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95 ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Οι δηλώσεις του:

Για το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ: «Είναι πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Οι μεταξύ μας αναμετρήσεις έχουν ξεχωριστή χροιά. Δεν μπορούν να ειπωθούν προγνωστικά. Ο νικητής θα έχει δυναμική για τη συνέχεια, βαθμολογικά και ψυχολογικά. Προετοιμαζόμαστε με καθαρό μυαλό, είμαστε πολύ ήρεμοι».

Για τη συνέχεια: «Είμαστε σε σαφέστατα μειονεκτική θέση. Αυτός που θα δείξει θέληση, ψυχή και αντοχή σε νεύρα και πίεση θα πετύχει τους στόχους του. Ανόρθωση και Ομόνοια ίσως να έχουν περισσότερη πίεση από αυτούς που τους ακολουθούν».

Για την προπώληση: «Δεν υπάρχει ιδιαίτερος ξεσηκωμός, όμως πιστεύω ότι θα έχουμε αρκετό κόσμο. Πιστεύω ότι θα είναι ικανοποιητικός αριθμός τηρουμένων των αναλογιών».

Για τα αγωνιστικά νέα: «Εκτός είναι ο Γκακπέ, ο Μολ, ο Γιαννιώτας και εκτός απροόπτου και ο Χάμπος. Θα ξεκαθαρίσει σήμερα, αύριο του Πέδρο. Ο Μάρκοβιτς και οι υπόλοιποι είναι ετοιμοπόλεμοι».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy