Η ώρα του Στυλιανού…

Δεν τη φοβίζουν οι δυσκολίες φέτος την Ομόνοια. Η απουσία του Χάρη Μαυρία είναι πολύ σημαντική όπως ήταν πρόσφατα αυτές των Ουζόχο, Παναγή, Φαμπιάνο, Μποτεάκ, Γκόμες, Γκόμεθ, Λέζιακς, αλλά και οι Μικού και ο νεαρός Τζιωνής.

Οι “πράσινοι” βρήκαν τις λύσεις άλλωστε η ομάδα βρίσκετε στην κορυφή και ξεκινά από θέση ισχύος στα πλέι-οφ. Ο Μαυρίας θα χάσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα της χρονιάς και ίσως επιστρέψει στους τελευταίους αγώνες της Ομόνοιας.

Στην Ομόνοια υπάρχει και η λύση του νεοαποκτηθέντα Μάριου Στυλιανού, ο οποίος γνωρίζει καλά τη θέση του που είχε ο Ελλαδίτης. Ο Στυλιανού στον Απόλλωνα αγωνιζόταν ως δεξί μπακ χαφ, όπου τα πήγε περίφημα αλλά και στην Εθνική ομάδα.

Αποτελεί καλή επιλογή στα χέρια του Μπεργκ, ο οποίος έδειξε ότι ξέρει να διαχειρίζεται το υλικό που έχει, ενώ ο Κύπριος διεθνής είναι καιρός πλέον αν αποφασίσει ο προpονητής του να κάνει ένα γερό restart!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy