Ανακοίνωση ΑΕΛ για μεταγραφές

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΑΕΛ ξεκαθαρίζει ότι δεν θα σχολιάζει δημόσια μεταγραφικά θέματα, όσο υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Αναλυτικά:

Η ΑΕΛ Ποδόσφαιρο ξεκαθαρίζει ότι όσο υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις δεν πρόκειται να σχολιαστεί δημόσια οποιοδήποτε ρεπορτάζ θα έχει να κάνει με μεταγραφικά ζητήματα.

Αυτό θα γίνει μόνο σε περιπτώσεις όπου θα έχουν πέσει υπογραφές, όποτε φυσιολογικά θα έχουμε επίσημες ανακοίνωσεις.

Εννοείτε ότι όσο δεν ανακοινώνουμε επίσημα την απόκτηση οποιουδήποτε ποδοσφαιριστή αυτόματα σημαίνει ότι δεν υπάρχουν υπογραφές και επομένως καμία συμφωνία.

Το Ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΛ παραμείνει 100% συγκεντρωμένο στους στόχους της ομάδας που είναι η διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου μέσω πρωταθλήματος ή κυπέλλου.

Καλούμε τον κόσμο να ειναι ακόμα πιο κοντά στην ομάδα σε αυτή την κρίσιμη καμπή, να στηρίζει το προπονητικό Τιμ και τους ποδοσφαιριστές μας με ακόμα μεγαλύτερο πάθος και να μην ασχολείται με μεταγραφικά ζητήματα.

Είμαστε στην στροφή που θα κριθούν τα πάντα σε πρωτάθλημα και κύπελλο και πρέπει ο καθένας από την πλευρά του να κάνει ότι μπορεί έτσι ώστε η ΑΕΛ να πανηγυρίσει και φέτος.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας ΑΕΛ Ποδόσφαιρο

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy