“Το σημαντικό είναι να κερδίζει η ΑΕΛ”

Στο Sports 1 και την εκπομπή “12 και γκολ” μίλησε σήμερα(4/3) ο Ράιν Μαέ. Ο επιθετικός της ΑΕΛ αναφέρθηκε στην πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου, για το επίπεδο του Κυπριακού ποδοσφαίρου αλλά και τον στόχο της Ευρώπης.

Διαβάστε όσα ανέφερε:

“Μου αρέσει η φιλοσοφία του Κέρκεζ. Είμαστε στους “4” του Κυπέλλου και θέλουμε να ανέβουμε όσο μπορούμε στο πρωτάθλημα. Προσπαθώ να κάνω το καλύτερο για την ομάδα μου”

Για το επίπεδο του πρωταθλήματος μας: “Η Κύπρος είναι κατάλληλο μέρος για να πάρω εμπειρίες. Μου αρέσει πολύ η Κύπρος. Ο στόχος μου είναι να πετύχουμε αυτά που είπαμε στην ΑΕΛ”

Για το κύπελλο: “Ο στόχος είναι η έξοδος στο Europa League. Επομένως είναι σημαντικό να επαναλάβουμε τον περσινό άθλο στο κύπελλο”

Αν του αρέσει η Κύπρος: “Μου αρέσει πολύ η Λεμεσός ναι. Όλα πάνε καλά στην ΑΕΛ. Δεν υπάρχουν τσακωμοί και είναι πολύ καλό το κλίμα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την ομάδα”

Η οικογένεια του έχει έρθει στην Κύπρο; “Ναι, ο μικρός μου αδερφός μου ήταν εδώ. Είμαστε τέσσερα αδέρφια”

Για το παιχνίδι με την Ομόνοια που ακολουθεί: “Είναι σημαντικό παιχνίδι. Στόχος είναι η νίκη η οποία θα μας ανεβάσει”

Μπορεί η ΑΕΛ ακόμα και για το πρωτάθλημα; “Είναι δύσκολο. Βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ποτέ δεν ξέρεις. Θα περιμένουμε και ελπίζουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται”

Πόσα γκολ θέλεις να βάλεις ακόμα; “Το σημαντικό είναι να κερδίζει η ΑΕΛ”

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy