Νο.1 στόχος ο Νεϊμάρ για το καλοκαίρι!(pic)

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της “Sport”, η επιστροφή του Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα αποτελεί προτεραιότητα για τους διοικούντες την ισπανική ομάδα.

H επιστροφή του Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα αποτέλεσε ένα από τα μεγαλύτερα σίριαλ του περασμένου καλοκαιριού, με τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ να κάνει τα πάντα για να γυρίσει στη Βαρκελώνη, αλλά τους διοικούντες την Παρί Σεν Ζερμέν να μην μένουν ικανοποιημένοι από τις προτάσεις της “Μπάρτσα” και να μην συναινούν στην παραχώρησή του.

Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει σημερινό δημοσίευμα της “Sport”, o 28χρονος επιθετικός αναμένεται να αποτελέσει και το φετινό καλοκαίρι τον μεγάλο στόχο των “μπλαουγκράνα”. Τα πολλά και σημαντικά προβλήματα τραυματισμών του Ουσμάν Ντεμπελέ, σε συνδυασμό με το γεγονός πως οι Λουίς Σουάρες και Λιονέλ Μέσι βρίσκονται στη δύση της καριέρας του, αναγκάζουν τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα να βρουν τον επόμενο ηγέτη της ομάδας.

Την εφετινή σεζόν ο Νεϊμάρ σε 20 αγώνες έχει πετύχει 16 γκολ και έχει μοιράσει 10 ασίστ, ενώ συνολικά με τη φανέλα της γαλλικής ομάδας έχει 67 τέρματα και 39 ασίστ σε 78 αναμετρήσεις.

Δείτε το πρωτοσέλιδο:

s

sport24.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy