“Δεν ξέρω αν θα μείνω στην ΑΕΛ για πολλά χρόνια”

Στο Ράδιο Πρώτο μίλησε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ Αντάν Αγκάνοβιτς.
Αναλυτικά:
 «Πάμε βήμα με βήμα. Είμαστε στην πρώτη εξάδα και βλέπουμε αγώνα με αγώνα. Θέλουμε να πάμε στην Ευρώπη, πέρσι τα καταφέραμε και αυτό θέλουμε να πετύχουμε φέτος».
«Κάθε αγώνα είναι σημαντικός. Είναι 10 τελικοί και πρέπει να είσαι 100% έτοιμος για να ανταπεξέλθεις. Έχουμε την ποιότητα για να το κάνουμε».
«Νομίζω είναι πιθανόν να κερδίσουμε. Έχουμε καλούς παίκτες και τεχνική ηγεσία. Έρχονται πίσω και οι τραυματίες και θα είναι καλύτερα για την ομάδα».
«Πέρσι οι φίλαθλοι μας ήταν εκπληκτικοί. Φέτος μας λείπουν αρκετά. Πεθυμήσαμε αυτή την ατμόσφαιρα που δημιουργούν. Ο κάθε παίκτης θα δίνει το 100% στα παιχνίδια μας. Τους θέλουμε κοντά μας και θα τα δώσουμε όλα στους ημιτελικούς κυπέλλου για να περάσουμε στον τελικό».
«Είχαμε δυο καλά παιχνίδια με την Ομόνοια. Η Ομόνοια είναι καλή ομάδα. Θα είναι ένα δύσκολο ντέρμπι. Ελπίζω αυτή την φορά να τους κερδίσουμε».
«Πρέπει να έχουμε καλή οργάνωση στον αγώνα. Έχουμε την ποιότητα και το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από εμάς. Αν αγωνιστούμε όπως πρέπει μπορούμε να τους κερδίσουμε όλους».
«Δεν ξέρω πια ομάδα θα κατακτήσει τον τίτλο. Ελπίζω η ομάδα μου η ΑΕΛ να πετύχει τον στόχο της και δεν κοιτάω τι κάνουν οι άλλοι. Μακάρι να πετύχουμε τους στόχους μας».
«Είμαι συγκεντρωμένος από την αρχή της σεζόν στην ομάδα. Νομίζω είχα καλή απόδοση. Ελπίζω να συνεχίσω έτσι και να βοηθώ την ομάδα».
«Δεν ξέρω αν θα μείνω στην ΑΕΛ για πολλά χρόνια. Είμαι συγκεντρωμένος στο ποδόσφαιρο και θα δώ τι θα γίνει στο μέλλον. Είμαι ανοικτός σε κάθε επιλογή».
«Ο Κέρκες είναι φανταστικός. Νιώθουμε όλοι σαν οικογένεια και αυτό το στοιχείο είναι η δύναμη μας»

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy