“Αν δεν έπαιζα μπάσκετ θα ήμουν ο καλύτερος… έμπορος ναρκωτικών”

Ωμή αλήθεια; Η ζωή έξω από το μπάσκετ για τους λίγους τυχερούς; Ο Πατ Μπέβερλι περιγράφει τι θα γινόταν αν δεν έπαιζε επαγγελματικό μπάσκετ.

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού μίλησε για τα παιδικά-εφηβικά του χρόνια στους δρόμους του Σικάγο, υποστηρίζοντας μάλιστα πως όχι μόνο θα έκανε (αναγκαστικά) αυτή τη δουλειά, αλλά θα την έκανε και καλά.

Σύμφωνα με τον Ομ Γιάνγκμισουκ του ESPN, ο Μπέβερλι είπε:

“Τα στόματα πρέπει να τραφούν, ξέρεις έτσι; Από εκεί που προέρχομαι δεν είχα την πολυτέλεια ενός εισοδήματος. Ή χρήματα από κληρονομιές ή την πολυτέλεια να στηρίζομαι σε κάποια οικογενειακή επιχείριση! Ξέρεις πως είναι, έτσι; Είτε έπαιζες μπάσκετ είτε πουλούσες ναρκωτικά”, είπε χωρίς ίχνος προσπάθειας απόκρυψης της αλήθειας ή προσποίησης:

“Πιθανότατα χωρίς τα σπορ θα ήμουν ο καλύτερος έμπορος ναρκωτικών στον κόσμο!”. Ο Μπέβερλι είπε πως ο θάνατος της εξάδελφου του άλλαξε τη λογική του ώστε να ξεφύγει από τη ζωή που “προβλεπόταν” ότι θα κάνει.

Ο Μπέβερλι υπέγραψε νέο συμβόλαιο ύψος 40εκ. δολαρίων για τρία χρόνια. Μετράει 8,1 πόντους και 5,6 ριμπάουντ μαζί με 3,9 ασίστ σε 44 παιχνίδια των Κλίπερς που διεκδικούν φέτος το πρωτάθλημα.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy