Αναβλήθηκε και η ρεβάνς Νάπολι-Ίντερ λόγω κορωνοϊού

Δεν θα διεξαχθεί τελικά αύριο (Πέμπτη 5/3) η ρεβάνς της Νάπολι με την Ίντερ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας. 

Μετά την αναμέτρηση της Γιουβέντους με την Μίλαν (1-1 πρώτο παιχνίδι), προγραμματισμένη για απόψε, αναβλήθηκε και ο αυριανή ημιτελική ρεβάνς  μεταξύ Νάπολι-Ίντερ (1-0) στο «Σαν Πάολο» εξαιτίας του κορωνοϊού (COVID-19).

Στο μεταξύ, ο Ιταλός πρωθυπουργός, Τζουζέπε Κόντε, άφησε τελικά στην Lega Calcio να αποφασίσει για την τύχη του ιταλικού πρωταθλήματος.

Ο Κόντε συναντήθηκε, εχθές, με τους επικεφαλής των άλλων κομμάτων, ενώ  σήμερα είναι προγραμματισμένο υπουργικό συμβούλιο για νέο πλαίσιο μέτρων υγείας για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού, όπως ζήτησε επιστημονική επιτροπή.  «Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί ώστε να μην παρεκκλίνουμε από τις κατευθυντήριες γραμμές των επιστημόνων. Παίρνουμε αποφάσεις που επηρεάζουν τον τρόπο ζωής των Ιταλών και είμαστε ακόμα σε κατάσταση συναγερμού, σύμφωνα με επιστημονικά δεδομένα. Η λοίμωξη θα μπορούσε επίσης να επεκταθεί, δεν ξέρουμε πότε θα φτάσουμε στην κορύφωση», είπε.
!
«Η Lega Calcio θα αποφασίσει εάν τα παιχνίδια θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών ή θα αναβάλει τους αγώνες, ενώ  δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τελείως το πλήρες κλείσιμο των σχολείων, ακόμα κι αν δεν έχει ζητηθεί από επιστήμονες».

sdna.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy