Νέα νίκη για Απόλλωνα

Από νίκη σε νίκη πάει ο Property Gallery Απόλλων στον Όμιλο διαβάθμισης. Την Τετάρτη στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής, 3ης του Ομίλου κέρδισε στην Τεχνική Σχολή Αυγόρου το UCLan Cyprus ΘΟΙ Αυγόρου με 0-3 σετ σε 67’  και ανέβηκε στους 31 βαθμούς. Το UCLan Cyprus ΘΟΙ Αυγόρου προσπάθησε για το κέρδος αλλά δεν τα κατάφερε.

Το ξεκίνημα του Property Gallery Απόλλων ήταν ιδανικό στην Τεχνική Σχολή Αυγόρου και το ταμπλό έγραψε 09-18 για να κερδίσει 14-25 σε 20’ ανοίγοντας το σκορ.

Οι Λεμεσιανές ήταν καλύτερες και στο δεύτερο σετ άνκαι το UCLan Cyprus ΘΟΙ Αυγόρου ήταν ανεβασμένο. Ο Property Gallery Απόλλων βρέθηκε στο +5 10-15 και αύξησε σε 12-20 διαγράφοντας πορεία κατάκτησης του σετ για να κερδίσει 15-25 σε 21’ γράφοντας το 0-2 σετ.

Το τρίτο σετ ήταν ισοδύναμο στα αρχικά στάδια 08-08. Οι παίκτριες του D. Letsiev ανέβηκαν όμως ξεφεύγοντας με 11-16. Η ομάδα του Αυγόρου ήταν κοντά στο σκορ, έστω και εάν ο Property Gallery Απόλλων είχε το πάνω χέρι 16-22 για να κερδίσει τελικά με 16-25 σε 26’ και τον αγώνα 0-3 σετ.

UCLan Cyprus ΘΟΙ ΑΥΓΟΡΟΥ(ΖΥΜΑΡΑΚΗΣ):Μιχαήλ, Ευσταθίου, Χαραλάμπους, Ζυμαράκη, Χρίστου, Paloma – Λίμπερο: Παπαδοπούλου. – Αλλαγές: Κάρυου

Property Gallery ΑΠΟΛΛΩΝ(DLETSIEV):SainiRipnaya, Λάμπρου, Πέτρου Εφ, Πέτρου Ελ., Jenkins – Λίμπερο: Χριστοφόρου – Αλλαγές: Simanowski.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy