“Θέλουμε το πρωτάθλημα”

Η Βραζιλιάνα πετοσφαιρίστρια της ΑΕΛ, Φρανσιάνα Στεντίλε μίλησε στην εκπομπή “Γαλαζοκίτρινη Ώρα” στον Σπορτς1 και ενόψει του αποψινού(4/3) μεγάλου ντέρμπι κόντρα στην Ανόρθωση

Διαβάστε τις σημαντικότερες τοποθετήσεις της.

Η αρχική τοποθέτηση. «Είναι πολύ σημαντικά τα παιχνίδια. Όλα α παιχνίδια που έμειναν είναι τελικοί για εμάς. Στόχος είναι το πρωτάθλημα και να πανηγυρίσουμε τον τίτλο»

Για το τι γνωρίζει για την ΑΕΛ ανέφερε. «Ξέρω ότι είναι η βασίλισσα της κυπριακής πετόσφαιρας. Θέλω πολύ να πάρουμε το πρωτάθλημα και να βάλουμε το τρίτο αστέρι στην φανέλα μας. Δεν σας κρύβω ότι το συζητάμε με τις κοπέλες, να μπει το αστέρι και να αγωνιστούμε με αυτές τις στολές για το κύπελλο» 

Για το επίπεδο είπε. «Όταν ήμουν στην Ασία το παιχνίδι ήταν πιο γρήγορο και πιο αμυντικό. Στην Ευρώπη είναι διαφορετικά τα πράγματα. Στην Ελλάδα και στην Κύπρο οι ομάδες περιμένουν από τις ξένες παίκτριες να είναι επιθετικές και να της ανεβάζουν επίπεδο. Σίγουρα το επίπεδο είναι διαφορετικό από χώρα σε χώρα όμως και εδώ έχει μεγάλο ενδιαφέρον το πρωτάθλημα».

Για τους στόχους της με την ομάδα και προσωπικούς ανέφερε. «Δεν βλέπω ποτέ μακροπρόθεσμα για μένα. Δεν με απασχολεί το μέλλον τώρα, αυτό που θέλω είναι να μπορέσει η ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της. Μετά βλέπουμε».

Τέλος για τους οπαδούς είπε. «Τους θέλουμε δίπλα μας. Είναι διαφορετικό να αγωνιζόμαστε με αυτούς δίπλα μας.»

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy