Έρευνα της Αστυνομίας στην οικία ατζέντη στην Πορτογαλία

Σύμφωνα με τα πορτογαλικά ΜΜΕ, το πρωί της Τετάρτης (04/03) πραγματοποιήθηκε έλεγχος της Αστυνομίας στην οικία του μεγαλοατζέντη, Ζόρζε Μέντες στο πλαίσιο έρευνας για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Μεγάλη έρευνα διεξάγει η Αστυνομία της Πορτογαλίας για την υπόθεση που αφορά ξέπλυμα μαύρου χρήματος, με ομάδες όπως η Πόρτο, η Μπενφίκα και η Σπόρτινγκ να βρίσκονται στο στόχαστρο των διωκτικών αρχών, καθώς υπάρχουν “σκιές” και σε κάποιες μεταγραφές ποδοσφαιριστών.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ των πορτογαλικών ΜΜΕ, το πρωί της Τετάρτης (04/03) έγινε έλεγχος στην οικία του μεγαλοατζέντη, Ζόρζε Μέντες. Προς το παρόν, δεν υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες για το λόγο που η Αστυνομία προχώρησε σε αυτή την κίνηση, αλλά είναι δεδομένο πως αφορά το συγκεκριμένο ζήτημα.

Το δημοσίευμα της “O ‘Jogo” αναφέρει πως οι Αρχές της Πορτογαλίας έχουν συλλέξει πληροφορίες, σε συνεργασία με τις οικονομικές αρχές της Ισπανίας, της Γαλλίας και της Αγγλίας, που αφορούν υπογεγραμμένα συμβόλαια παικτών και προμήθειες μάνατζερ, σε μία έρευνα που έχει αρχίσει από το 2015.

εες

sport24.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy