Ο Βινίσιους αποκάλυψε τι τους είπε ο ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ στο ημίχρονο!

Ο Βινίσιους άνοιξε το σκορ για την Ρεάλ στο clasico, πανηγύρισε σαν τον Κριστιάνο κι αποκάλυψε πως ο Κριστιάνο πήγε στ’ αποδυτήρια στο ημίχρονο…  

Μπορεί να μην ανήκει πλέον στην Ρεάλ, αλλά μιλάμε για έναν world star. Η άφιξή του στο Μπερναμπέου έγινε γρήγορα viral στο διαδίκτυο. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρέθηκε στην αγαπημένη του Μαδρίτη για να δει από κοντά το clasico, μιας και η Serie Α είχε αναβάλλει τα ματς λόγω κορονοϊού.

Και με το ματς στο 0-0 και την εικόνα της Ρεάλ να μην είναι τόσο καλή, ο Κριστιάνο σκέφτηκε να μπει στ’ αποδυτήρια των «μερένγκες» και να τους εμψυχώσει. Μία κίνηση την οποία αποκάλυψε ένας εκ των πρωταγωνιστών του αγώνα, ο Βινίσιους Τζούνιορ.

«Ο Κριστιάνο μπήκε στ’ αποδυτήρια στο ημίχρονο», είπε αρχικά ο νεαρός Βραζιλιάνος για να συνεχίσει την αποκάλυψή του λέγοντας πως «ήθελε να μας εμψυχώσει. Μας ανέβασε ψυχολογικά με όσα μας είπε μιας και μας τόνισε ότι μπορούμε να νικήσουμε».

Και αυτός ακριβώς ήταν ο λόγος που ο Βινίσιους πήγε ν’ αντιγράψει τον πανηγυρισμό του. «Γι’ αυτό και πανηγύρισα όπως κι αυτός. Ο Κριστιάνο είναι νικητής εντός και εκτός γηπέδων» κατέληξε ο Βινίσιους.

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy