Δεν αναλαμβάνει την Εθνική Ενόπλων

Δεν αναλαμβάνει ο Αντρέας Μιχαηλίδης, μετά τις αντιδράσεις την Εθνική Ενόπλων.

Διαβάστε την τοποθέτηση του:

Η πραγματικότητα για την Εθνική Ενόπλων Ποδοσφαίρου: κουβέντιασα με τον φίλο υπουργό Άμυνας κ την Εθνική Φρουρά και προσφέρθηκα να βοηθήσω στη δημιουργία της νέας Εθνικής Ενόπλων, της οποίας ήμουν ο πρώτος προπονητής όταν δημιουργήθηκε πριν πολλά χρόνια, ΜΟΝΟ για τα 3 παιγνίδια που έχει να δώσει τον επόμενο Ιούνιο, που δεν υπάρχουν άλλες αγωνιστικές υποχρεώσεις. Η ανταπόκριση ήταν πολύ θετική κι έτσι «συμφωνήσαμε» για αυτή την περίοδο αποκλειστικά. Ο κύριος λόγος που με ώθησε να το κάνω, εννοείται εντελώς δωρεάν, ήταν η δεδομένη μου αγάπη για το άθλημα κ επειδή γνώριζα αρκετά καλά τις ομάδες από την ερασιτεχνική μου πρόσφατη ανάμιξη με την ποδοσφαιρική ομάδα της 3ης Ταξιαρχίας Λεμεσού. Νοείται ότι δεν θα στερούσα από κανένα συνάδελφο προπονητή θέση εργασίας, γιατί αυτή η ευθύνη θα ήταν εντελώς δωρεάν από κάποιον εθελοντή κ για μικρό χρονικό διάστημα.

Στη συνέχεια ενημερώθηκε και η ΚΟΠ, η οποία δημοσιοποίησε μια ανακοίνωση που με παρουσίαζε σαν να έκανα αίτηση στην Ομοσπονδία που έγινε αποδεκτή κ «διορίστηκα» στη θέση του προπονητή της Εθν. Ενόπλων ποδοσφαίρου, έστω αμισθί. Αυτό έγινε χωρίς καμιά πρόθεση ή σκοπιμότητα από την Ομοσπονδία, αλλά θεωρώ ότι δεν είναι ορθό να αναλάβω μια τέτοια θέση, ενώ η ΚΟΠ βρίσκεται στη σφαίρα ελέγχου από τον ΚΟΑ, του οποίου προΐσταμαι. Ενημέρωσα λοιπόν όλους ότι δεν ενδιαφέρομαι για τον ρόλο αυτό προσφοράς, παρόλο που θα συνεχίσω να στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις τον στρατιωτικό αθλητισμό, τόσο σαν Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού όσο κι εγώ προσωπικά! Καλή τύχη στην Εθνική Ενόπλων Ποδοσφαίρου!

Η ανάρτηση του:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy