Με πυρετό στο Νοσοκομείο Λεμεσού άντρας που είχε ταξιδέψει στο Μιλάνο… Πιθανό κρούσμα κορωνοϊού λέει ο Υπουργός

Στο Νοσοκομείο Λεμεσού πρόσωπο που βρισκόταν προ ημερών στην Ιταλία προκειμένου να εξεταστεί για κορωνοϊό – Είχε αυτοπεριοριστεί κατόπιν οδηγιών – Αναμένεται να ληφθεί δείγμα προκειμένου να σταλεί για αναλύσεις – Πιθανό κρούσμα κορωνοϊού λέει ο Υπουργός – Σε απομόνωση δύο πρόσωπα με τα οποία ήρθε σε επαφή.

Ένας αλλοδαπός άντρας, μόνιμος κάτοικος Κύπρου, που προ ημερών είχε ταξιδέψει στην Ιταλία και συγκεκριμένα στο Μιλάνο, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού προκειμένου να ληφθεί δείγμα για να γίνει η απαραίτητη εξέταση για κορωνοϊό.

Το συγκεκριμένο πρόσωπο, σύμφωνα με τις πληροφορίες, είχε επικοινωνήσει με τις αρμόδιες υπηρεσίες και είχε τεθεί βάσει και του σχετικού πρωτοκόλλου υπό κατοίκον περιορισμό από τις 25 Φεβρουαρίου.

Σήμερα παρουσίασε κάποια συμπτωματολογία και συγκεκριμένα πυρετό και κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του στο Νοσοκομείο προκειμένου να τεθεί στην απομόνωση υποβληθεί στην εξέταση.

Σε ανάρτησή του ο Υπουργός Υγείας αναφέρει πως πρόκειται για πιθανό κρούσμα κορωνοϊού. Συμπληρώνει πως πρόκειται για άνδρα ασιατικής καταγωγής ο οποίος πιθανόν να ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα.

Cyprustimes

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy