ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ για τις συλλήψεις

Ανακοίνωση από την Αστυνομία σχετικά με τις συλλήψεις που έγιναν μετά το τέλος του αγώνα της Ανόρθωσης με την ΑΕΚ.

Συνελήφθησαν δύο πρόσωπα για αδικήματα κατά παράβαση του Νόμου περί Βίας στα Γήπεδα
Με τη σύλληψη δύο προσώπων, ηλικίας 36 και 25 ετών, σημαδεύτηκε ο χθεσινοβραδινός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ της Ανόρθωσης και της ΑΕΚ Λάρνακας, που διεξήχθη στο στάδιο “Αντώνης Παπαδόπουλος” στη Λάρνακα.

Γύρω στο 17 ο λεπτό του αγώνα, με την επίτευξη τέρματος από την ομάδα της ΑΕΚ, οπαδός που βρισκόταν στην κερκίδα που φιλοξενούσε τους φιλάθλους της ομάδας, εισήλθε εντός του αγωνιστικού χώρου για να πανηγυρίσει. Μέλη της ιδιωτικής ασφάλειας του σταδίου, προσπάθησαν να τον περιορίσουν, ωστόσο με την παρέμβαση άλλων οπαδών, που βρίσκονταν στην κερκίδα της ΑΕΚ, ο εν λόγω οπαδός κατάφερε να ξεφύγει και να επιστρέψει στην κερκίδα. Κατά το επεισόδιο, κτυπήθηκαν μέλη της ιδιωτικής ασφάλειας του σταδίου.

Μέσω του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης του σταδίου εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 36χρονου και 25χρονου, οι οποίοι συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy