Ανεβαίνει ο αριθμός: Επτά τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κοροναϊού στην Ελλάδα

Επτά είναι, τελικά, μέχρι και το βράδυ του Σαββάτου, τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κοροναϊού στην Ελλάδα.

Επτά είναι, τελικά, συνολικά, μέχρι και το βράδυ του Σαββάτου, τα κρούσματα του κοροναϊού στη χώρα μας, σύμφωνα με ανακοίνωση από το υπουργείο Υγείας.

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου, καθηγητής Παθολογίας-Λοιμωξιολογίας στο πανεπιστήμιο Αθηνών, Σωτήρης Τσιόδρας, ανακοίνωσε πριν από λίγο την επιβεβαίωση τριών νέων κρουσμάτων-στα οποία συγκαταλέγεται το πέμπτο, που σας γράψαμε νωρίτερα.

Πέρα, λοιπόν, από την Ελληνίδα, φίλη της 38χρονης από τη Θεσσαλονίκη, η οποία ήταν και η πρώτη που διαγνώστηκε με τον ιό, έχουν νοσήσει, επίσης, δύο άνδρες.

Ο πρώτος ταξίδεψε πρόσφατα σε πληττόμενη περιοχή της Ιταλίας και παραμένει σε απομόνωση σε νοσοκομείο αναφοράς της Αθήνας. Το περιστατικό διεγνώσθη στο Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ.

Και ο δεύτερος είναι στενή επαφή του τρίτου επιβεβαιωμένου κρούσματος, ο οποίος παραμένει σε απομόνωση σε νοσοκομείο αναφοράς της Αθήνας. Το περιστατικό διεγνώσθη στο Εργαστήριο Μικροβιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ.

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy