Με τεσσάρα στην εξάδα!

Δυνατά μπήκε η ΑΕΛ στον αγώνα του Τσιρείου έχοντας στο μυαλό της μόνο τη νίκη. Μέχρι και το πρώτο δεκάλεπτο έχασε κάποιες καλές προϋποθέσεις για να σκοράρει κάτι που κατάφερε στο 11΄με το ωραίο πλασέ του Μαίντεβατς. Στο 16΄ένα σουτ του Μαέ απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Εθνικού, ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν να επιδείξουν κάτι καλό μέχρι και το πρώτο εικοσάλεπτο. Στο 21΄ο Μαίντεβατς και πάλι έχασε μια καλή ευκαιρία αφού το σουτ του απέκρουσε και πάλι ο γκολκίπερ του Εθνικού. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη τους ευκαιρία στο 27΄με τον Βοζίνια να σταματά το σουτ.

Η ΑΕΛ είχε τον έλεγχο του αγώνα, χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου. Στο 42΄μετά από εκτέλεση κόρνερ του Αγκάνοβιτς ο Μαέ με ωραία κεφαλιά έκανε το 2-0 για τους γηπεδούχους που πλέον ευκόλυναν τα πράγματα ακόμα πιο πολύ. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την ΑΕΛ να προηγείται με 2-0 και να έχει όλα τα δεδομένα υπέρ της για είσοδο στην εξάδα.

Με τρίτο γκολ για την ΑΕΛ ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο αφού μετά από κόρνερ στο 48΄ και διώξιμο από την περιοχή του Εθνικού στην επαναφορά της μπάλας ο Μαίντεβατς που έγινε κάτοχος πλάσαρε και σκόραρε απλοποιώντας την είσοδο στην εξάδα ακόμα πιο πολύ! Στο 52΄ο Εθνικός προσπάθησε να απαντήσει αλλά ο Βοζίνια ήταν εκεί και απέκρουσε, ενώ στο 56΄και πάλι οι φιλοξενούμενοι είχαν ένα σουτ που πέρασε έξω από το κάθετο δοκάρι. Στο 60΄η ΑΕΛ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Τόρες με τον Μαέ να το εκτελεί και να κάνει το 4-0!

Στο 61΄είχαμε τη διπλή αλλαγή για την ΑΕΛ με τους Γκαζαριάν και Αντάμοβιτς να μπαίνουν στις θέσεις των Μαίντεβατς και Τόρες. Στο 71΄ο Στυλιανός Παντελή μπήκε στο γήπεδο στη θέση του Μεντόγιεβιτς, ενώ πλέον όλα είχαν τελειώσει με τους «γαλαζοκίτρινους» να είναι στην εξάδα! Το παιχνίδι κυλούσε χωρίς πλέον ενδιαφέρον, αφού η υπόθεση της εξάδας είχε διαμορφωθεί. Στις καθυστερήσεις ο Εθνικός μείωσε σε 4-1. Πλέον αναμένει τον πρώτο αγώνα των πλέι-οφ και περιμένει αύριο τον αντίπαλο της.

 

 

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy