Δυσκολεύτηκε αλλά πήρε το ζητούμενο!

Με ψιλόβροχο ξεκίνησε το παιχνίδι, το πρώτο 10′ λεπτό κύλησε με τον Απόλλωνα να κρατά τη μπάλα και ψάχνει τους χώρους για να πετύχει ένα γκολ. Στο 14′ ο Παπουλής μπήκε στην περιοχή, δέχθηκε μαρκάρισμα από δυο παίκτες της Σαλαμίνας και ο Τράττος έδειξε το πέναλτι. Ο Παπουλής εκτέλεσε το πέναλτι, ο Κίσσας απέκρουσε αλλά ο Ελλαδίτης πήρε το “ριμπάουντ” και εξ επαφής έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα κάνοντας το 0-1 για τους “γαλάζιους”.

Στο 24′ εξαιρετική συνεργασία ανάμεσα σε Σαρδινέρο και Ενσούε, με τον δεύτερο από κοντά να σουτάρει και τη μπάλα να πηγαίνει κόρνερ. Στο 26′ η πρώτη καλή στιγμή για την Σαλαμίνα, που πήρε μέτρα στο γήπεδο και προσπάθησε να επιτεθεί, με σέντρα-σουτ του Σίμπσον από πολύ πλάγια δεξιά με το Δημητρίου να διώχνει σε κόρνερ.

Στο 37′ είχαμε πτώση του Σίμπσον στην περιοχή μετά από μαρκάρισμα του Ντένιτς όπου οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι . Σουτ του Παπουλή στο 41′ από διαγώνια αριστερά μετά από αντεπίθεση με τη μπάλα να περνά λίγο έξω. Στο 43′ η δεύτερη κίτρινη στο παιχνίδι στον Μπένσοπ που κλώτσησε τη μπάλα μετά από υπόδειξη φάουλ εναντίον του.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε με τον Απόλλωνα να πιέζει και να πετυχαίνει το γκολ με τον Παπουλή και στην συνέχεια τη Νέα Σαλαμίνα να προσπαθεί να ισορροπήσει το παιχνίδι.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με ένα σουτ του Μπένσοπ εκτός περιοχής να περνά έξω. Στο 50′ σκοράρει ο Σίμπσον για την Σαλαμίνα όμως η φάση είναι ως μη γενόμενη αφού ο Σίμπσον βρέθηκε σε θέση οφσάιντ. Στο 52′ μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, με τον Δημητρίου δύσκολα να σώζει με τα πόδια μετά από πισινή κεφαλιά του Ροντρίγκεζ. Στο 55′ νέα ευκαιρία για την Σαλαμίνα με Κίνγκσλεϊ από κοντά έκανε την προβολή μετά από σουτ του Σίμπσον και το Δημητρίου να αποκρούει και πάλι.

Στο 57′ ο Πίττας πέρασε αλλαγή στη θέση του Παπουλή, ενώ οι γηπεδούχοι πήραν μέτρα και πίεζαν τον Απόλλωνα. Στο 61΄η Νέα Σαλαμίνα κέρδισε πέναλτι σε απρόσεκτο παίξιμο του Σελίμοβιτς, με τους γηπεδούχους να σκοράρουν. Στο 64΄ήρθε η άμεση απάντηση από τον Απόλλωνα με τον Ματέι να σκοράρει μέσα από την περιοχή με διαγώνιο σουτ. Στο 73΄είχαμε την εκπληκτική απόκρουση του Δημητρίου σε γυριστή κεφαλιά σώζοντας τους “γαλάζιους”, ενώ στο 75΄ο Περέιρα αντικατέστησε τον Ματέι.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο και να πιέζουν τον Απόλλωνα για την ισοφάριση με το παιχνίδι να φτάνει στο 81΄χωρίς να αλλάζει κάτι. Ο Απόλλωνας κρατούσε το υπέρ του σκορ, ενώ σε αντεπίθεση στο 88΄ο Μπένσοπ έδωσε έτοιμο γκολ στον Σαρδινέρο που τέλειωσε το παιχνίδι κάνοντας το 3-1! Στο 89΄τρίτη αλλαγή για τον Απόλλωνα με τον Αντωνιάδη να μπαίνει στη θέση του Βασιλείου.

Μια πολύ σημαντική νίκη σε μια πολύ δύσκολη έδρα πήρε ο Απόλλωνας επικρατώντας με 3-1 της Νέας Σαλαμίνας εκτός έδρας και να μπαίνει με άλλη ψυχολογία στα πλέι-οφ.

 

 

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy