Αμυντικός μηχανισμός παιδική χαρά!

Ο αμυντικός μηχανισμός του Απόλλωνα  στον αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Δόξα Κατωκοπιάς αλλά ειδικότερα στα τελευταία 6 παιγνίδια πρωταθλήματος με Εθνικό, ΑΕΛ, ΕΝΠ, Πάφος FC, ΑΠΟΕΛ και Δόξα, ήταν τρομερά διάτρητος και έμπαζε νερά από παντού δεχόμενος γκολ από στατικές φάσεις, από το κέντρο της άμυνας, από τα πλάγια και από αντεπιθέσεις.

Η ευκολία με την οποία ο Απόλλωνας «μαζεύει» την μπάλα από τα δίχτυα του στους τελευταίους 6 αγώνες, θα πρέπει σίγουρα να προβληματίσει τον Σωφρόνη Αυγούστη αφού ο Απόλλωνας δέχτηκε, ούτε λίγο ούτε πολύ, συνολικά 14 γκολ!

Τα 14 γκολ είναι μεγάλο νούμερο, πραγματικά ασήκωτο αφού αυτό μεταφράζεται ότι ο Απόλλωνας στα τελευταία 6 παιγνίδια πρωταθλήματος δέχεται μέσο όρο 2,3 ανά αγώνα!

Κι αν αυτά συνδυαστούν με την εικόνα παιδικής χαράς που παρουσιάζει η άμυνα και τα ατομικά λάθη συγκεκριμένων παικτών, τότε η αίσθηση είναι συγκεκριμένη και δεν σηκώνει καμία παρερμηνεία. Φαίνεται ξεκάθαρα  ότι η “αχίλλειος πτέρνα” του Απόλλωνα, τη φετινή περίοδο,  είναι  ο αμυντικός μηχανισμός του.

Ο Σωφρόνης καλείται να βρει το «φάρμακο» ώστε η ομάδα να γίνει συμπαγής και να μην δέχεται με τόση ευκολία γκολ.

Ας χρησιμοποιήσει όποιο σχήμα, όποια τακτική, όποιους ποδοσφαιριστές κρίνει ο ίδιος. Αλλά, πρέπει να βρει λύσεις για να διορθώσει τα κακώς κείμενα, αλλιώς οποιαδήποτε όνειρα διάκρισης ή και κατάκτησης του κυπέλλου φοβάμαι πως θα αποδειχτούν απατηλά!

ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy