“Οι αγώνες κόντρα στον Απόλλωνα είναι πάντα ξεχωριστοί”

Το βραβείο Stoiximan Top Save της 19ης Αγωνιστικής παρέλαβε από τον ΠΑ.Σ.Π. ο Vozinha. Στη συνέχεια ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ έκανε τις πιο κάτω δηλώσεις:

«Ευχαριστώ πολύ για το βραβείο όπως και τον κόσμο που με ψήφισε»

Σε προηγούμενη σου βράβευση είχες πει ότι όλη η ομάδα αμύνεται ώστε να δέχεσαι λιγότερα σουτ αλλά όταν αυτό συμβαίνει πρέπει να είσαι έτοιμος.
«Αυτή είναι ακριβώς η δουλειά μου. Σαν τερματοφύλακας προετοιμάζομαι κατάλληλα και προσπαθώ να είμαι πάντα σε εγρήγορση στο παιχνίδι για να αποκρούω τέτοια σουτ.»

Πως βλέπεις την συνέχεια για την ΑΕΛ;
«Ο στόχος μας πρώτα από όλα είναι να τερματίσουμε στους πρώτους έξι. Δουλέψαμε και προετοιμαστήκαμε όλη την εβδομάδα για να μπορέσουμε να κερδίσουμε το επόμενο δύσκολο παιχνίδι.»

Στα ημιτελικά του κυπέλλου αντίπαλος ο Απόλλωνας.
«Αυτοί οι αγώνες είναι πάντα ξεχωριστοί. Είναι μια πολύ καλή ομάδα ο Απόλλωνας και πολύ δύσκολος αντίπαλος. Θα είναι δύσκολα παιχνίδια αλλά όπως είπα στο μυαλό μας είναι το επόμενο παιχνίδι με την Άχνα. Τα παιχνίδια με τον Απόλλωνα είναι τις περισσότερες φορές όμορφα με αρκετούς φιλάθλους.»

Που αφιερώνεις το βραβείο;
«Το αφιερώνω σε όλους όσους με ψήφισαν, στην οικογένεια της ΑΕΛ – συμπαίκτες, προπονητές, οπαδούς – και στην οικογένεια μου και τους φίλους μου στο Πράσινο Ακρωτήριο.»

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy