“Η ομάδα δεν είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, δεν μας αγγίζουν το τι λέει ο καθένας”

Για την πρόκριση σε βάρος του Εθνικού στο κύπελλο, τις φωνές του για τη διαιτησία, το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα και τη συνέχεια μίλησε στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95 o εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την πρόκριση του Εθνικού και το ματς με τη Νέα Σαλαμίνα: «ήταν μια πολύ δύσκολη πρόκριση. Το παιχνίδι ανήκει στο παρελθόν. Έχουμε παιχνίδι αύριο πολύ σημαντικό. Πρέπει να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αγώνα για να πάρουμε τη νίκη».

Για την ευκαιρία να μειωθούν αποστάσεις από τις ομάδες που προπορεύονται: «Ευκαιρίες υπήρξαν και νωρίτερα και θα υπάρχουν. Εμείς κάναμε πολλά λάθη το τελευταίο διάστημα. Πρέπει να είμαστε σε καλή αγωνιστική μέρα. Η Σαλαμίνα έβαλε δύσκολα σε όλους τους μεγάλους αλλά για μας είναι παιχνίδι μονής επιλογής».

Για τα αγωνιστικά: «Θα είναι εκτός ο τιμωρημένος Πέδρο και ο Σάλαϊ. Γκακπέ, Μολ, Χάμπος και Ψύχας θα είναι εκτός, θα ξεκαθαρίσει αύριο για Μάρκοβιτς. Προπονείται κανονικά αλλά θα δούμε αν θα είναι στην αποστολή».

Για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας και τη συνέχεια: «Τον τελευταίο μήνα η ομάδα δεν είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Οφείλουμε, από τη στιγμή που η ομάδα έδειξε ότι έχει αρετές, να τους στηρίξουμε μέχρι το τέλος. Σε 14 παιχνίδια που δεν έχουν επιστροφή διακυβεύονται οι στόχοι όλης της χρονιάς. Ακολουθεί η διακοπή, αν είμαστε κοντά η ομάδα θα είναι γεμάτη στην τελική ευθεία».

Για τις δηλώσεις από πλευράς Εθνικού για τη διαιτησία: «Δεν μας αγγίζουν το τι λέει ο καθένας. Δεν γνωρίζουμε από πού προέρχεται όλη αυτή η αντίδραση. Δεν θα σχολιάσουμε. Εμείς βλέπουμε τα δικά μας, να βελτιώσουμε την ομάδα και να τη στηρίξουμε ψυχολογικά. Ο Απόλλωνας θα επανέλθει, δεν μπορεί να βρίσκεται σε λήθαργο».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy