Υποδέχεται την ΕΘΑ η ΑΕΛ, πάει Λάρνακα ο Απόλλωνας!

Μετά την διακοπή για τους αγώνες της Εθνικής Ανδρών, η δράση επιστρέφει στην ΟΠΑΠ Basket League, με το μενού για την 22η αγωνιστική να περιλαμβάνει συναρπαστικές αναμετρήσεις.

ΕΚΑ ΑΕΛ – ΕΘΑ

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020 – 19:00

Η ΕΚΑ ΑΕΛ θα υποδεχθεί στο στάδιο «Νίκος Σολομωνίδης» την ΕΘΑ σε αναμέτρηση που γίνεται στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της ΟΠΑΠ Basket League. Η ομάδα της Λεμεσού μετράει πέντε νίκες σε 19 αγώνες μέχρι στιγμής και θα κυνηγήσει το θετικό αποτέλεσμα για να πλησιάσει τις ομάδες που είναι στις πιο ψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Από την άλλη η ΕΘΑ θέλει να φύγει νικήτρια από τη Λεμεσό, για να αυξήσει τις πιθανότητες της για διεκδίκηση της τέταρτης θέσης στον πίνακα.

Πετρολίνα ΑΕΚ – Απόλλων

Σάββατο 29 Φεβρουαρίου – 16:00

Στην αίθουσα «Κίτιον» στη Λάρνακα η Πετρολίνα ΑΕΚ θα υποδεχθεί τον Απόλλωνα, στο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής. Οι Λαρνακείς μετρούν 16 νίκες σε 18 αγώνες και βρίσκονται στη 2η θέση της βαθμολογίας, ισοβαθμώντας με τον Κεραυνό που είναι στη 1η θέση. Από την άλλη ο Απόλλων βρίσκεται στη 3η θέση με 13 νίκες σε 19 αγώνες. Και οι δύο ομάδες έχουν ως στόχο την νίκη στο μεταξύ τους παιχνίδι. Η ΑΕΚ θέλει να συνεχίσει αήττητη μέχρι τη λήξη της κανονικής διάρκειας, ώστε σε περίπτωση απώλειας του Κεραυνού, να τερματίσει εκείνη στη 1η θέση της βαθμολογίας. Από την άλλη, ο Απόλλων θα προσπαθήσει να κλείσει την κανονική διάρκεια, με όσες περισσότερες νίκες μπορέσει.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy