Σημαντικό παιχνίδι, κρίνονται όλα από τα δικά μας πόδια

Για όλα όσα αφορούν την ΑΕΛ και το σημαντικό παιχνίδι με τον Εθνικό μίλησε στον Super Sport fm 104.0 η εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ Αριάδνη Γενεθλίου.

Για το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Εθνικό Άχνας: «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι αυτό του Σαββάτου, όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα εκεί. Η προετοιμασία συνεχίζεται και αντιλαμβανόμαστε την σημαντικότητα του αγώνα. Όλα κρίνονται από τα δικά μας πόδια και πρέπει να πάμε καλά προετοιμασμένοι και διαβασμένοι».

Με τυχόν απώλειες δικές σας περιπλέκονται τα πράγματα:«Σύμφωνα και με τα σενάρια, υπάρχουν πολλά, ακόμα και τριπλή ισοβαθμία και διπλή και πολλά. Εμείς βλέπουμε μόνο το σενάριο που μας εξυπηρετεί που δεν είναι άλλη από τη νίκη για να μην περιμένουμε τους άλλους».

Γενικότερα για την συνέχεια:
«Αυτό που κοιτάζουμε πάντα είναι παιχνίδι με παιχνίδι. Προέχει αυτό του Σαββάτου. Η ΑΕΛ είναι μεγάλη ομάδα, έκανε μεγάλες πορείες τα τελευταία χρόνια και στόχος είναι να κλειδώσουμε την πρώτη 6άδα. Μετά θα δούμε και το Κυπέλλου και τα υπόλοιπα, είναι νωρίς ακόμα».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα ενόψει Εθνικού: «Ο Γκοντάλ και ο Καστανιάγα είναι εκτός, ενώ θα λείψει και ο Αβραάμ που είναι τιμωρημένος».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy