Περί ηθικής…

Μετά από χθεσινό μας δημοσίευμα ΕΔΩ, για το οποίο έγινε πολύς θόρυβος για τους δύο ποδοσφαιριστές της Νέας Σαλαμίνας, οι οποίοι συμφώνησαν με την Ανόρθωση και τις δηλώσεις περί ανηθικότητας τις οποίες εξέφρασε ο κύριος Λάζος Δημήτρης εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας η απάντηση μας είναι η εξής:

Καταρχάς ξεκαθαρίζουμε ότι το δημοσίευμα είναι πέρα για πέρα αληθινό και διασταυρωμένο πολλές φορές. Επίσης να αναφέρουμε στον κύριο Λάζο ότι δουλειά μας είναι να ενημερώνουμε τους αναγνώστες σωστά και έγκαιρα, χωρίς να υποτιμούμε και να μπαίνουμε εμπόδιο στο έργο καμιάς ομάδας, πόσο μάλλον να θέλουμε να βάζουμε τη σκοπιμότητα μπροστά. Οι δύο συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές της Νέας Σαλαμίνας ήταν από τους κορυφαίους της χθεσινής αναμέτρησης και ο μόνος λόγος που ο κύριος Λάζος θέλησε να κάνει τις δηλώσεις, μπορεί να είναι για να δικαιολογήσει τον αποκλεισμό της ομάδας του.

Κύριε Λάζο ξέρουμε και περισσότερα αλλά δεν θέλουμε να μπούμε στο κομμάτι ποιοι και τι έγινε στις περιπτώσεις των δύο ποδοσφαιριστών. Μια συμφωνία που έγινε με συγχαρητήρια εκατέρωθεν. Δεν δημιουργήσαμε κανένα πρόβλημα ούτε στην ομάδα σας, ούτε στον κόσμο σας.

Εδώ θα είμαστε για να ενημερώνουμε σωστά και διασταυρωμένα τον κόσμο, στη ΜΠΑΝΑΝΙΑ που ζούμε.

Υ.Γ: Δεν λογαριάζαμε να απαντήσουμε αλλά επειδή το θέμα πήρε μεγάλη έκταση ξεκαθαρίζουμε τη θέση μας προς τον κόσμο της Νέας Σαλαμίνας και δεν θα επεκταθούμε περισσότερο. Δεν έγινε κάτι σκόπιμα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy